Moja mama je tak blba, ze zacne do mna hubovat za kazdu blbost, nadavat mi do kuriev, a pripominat mi aka som neschopna.Z jej zufalej hlavy sa vyklula myslienka, že ma mozno zmení tým, že mi zastaví (aj tak biedy) prílev penazi. Uz mi neda ani posratych 2
Ja od rodicov neodstanem ani f. krmia ma, davaju mi strechu nad halvou a aby mi davali este aj vreckove lol. Ak ti daju vobec 20Sk na kofolu bud rada, ja by som nedostal ani to. lebo ak chcem ist na kofolu musim si na to zarobit. ak chcem oblecenie musim si na to zarobit . proste neviem co riesis. nikto nema ani to co ty. bud spokojna s tym co mas a nesnaz sa mat to co by si chcela ty.
jedna rada, ak ti rodicia davaju peniaza na autobus tak si ich odkladaj. budes mat peniaze
No ja takyto problem az tak nemam ale tiez mi niekedy vycitali ze byvam pod ich strechou. Proste nesmieta sa nechat vydierat takymi recami. Rodicia su uz raz taky mne tiez vycitali podobne hluposti ale nedal som si a nemaju proti mne ziadnu sancu ale je aj pravda ze ja si s nimi celkom vychadzam. Co vam jedine radim tak treba razne zakrocit a nedovol aby ti mama hovorila do kuriev a pod.
no,neviem,vreckove nedostavam,ked na nieo potrebujem penieze,mi ho daju,ale ze ti nadava do kuriev?to asi neni nic prijemne,skus porozmyslat preco ti to vlastne hovori,ze si kurva a neschopna,len tak od seba,tusim normalny clovek to nehovori...
ihlice.štrikovanie,zabiť nudu=ked sa budíš nudiť môžeš začať zabíjať(ihlicami prirodzene)na začiatok stačí spraviť nejaké svetre,čo tak nepríjemne škriabu a dotyčný,ktorý ho práve má na sebe,preklína deň ked sa s tebou dal do reči(moja babka je na také svetre odborník)
Mne uz mataka si 10 rokov nedala ani halier a ked som ju nastval tak mi povedala:" Ododnes už odo mňa nedostaneš ani korunu!" A ked jej poviem že občas by sa mi dake peniaze zišli tak mi povie že mam hladať pri obchode 50 halierniky a že pomaly si tak našetrím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jedna rada, ak ti rodicia davaju peniaza na autobus tak si ich odkladaj. budes mat peniaze
a Kasko: ty uboziatko nase male.. ty nikomu neporadis,len seckych spucujes jak by povedala moja babka nesu seci taki samostatni jak ty!
Skôr nie je v pohode to nadávanie,to by som nezniesol.
No, poradiť ti neviem.Skús ju ignorovať.Zavri sa do izby alebo choď von,asi tak.
Ked potrebujes peniaze, skus sa poobzerat po nejakej brigade. Ved ma to hned dve vyhody:
1, budes medzi ludmi
2, budes mat peniaze
a preco ta maju vlastni rodicia za kurvu? len tak? ked uz su tie sviatky?
Skus psie oci, na oca stale zaberu a da mi o smiesnu korunu viac