Ahojte, mam 18 rokov, ale moja mama sa stale tvari akoby som bola male decko, co si nevie vysmrkat nos. Stale mi nadava ze nie som doma, kritizuje ma ked cokolvek urobim, hadame sa za kazdu somarinu..... Ona si mysli, ze za to, ze som jej dcera musim byt
musis sa naucit vyuzivat ty ju...ale toto je rodicovsky syndrom pretvarania deti an ich obraz...proste si povedz nie...moji to pochopili, ak to tvoja nepochopi tak je divna
dokaz jej ze si samostatna a zodpovedan. Brigaduj, pracuj, keď niečo sľúiš dodrž to, ale nečakaj, že po mesiaci to bude OK daj tomu čas možno aj rok ona zmeny spozoruje neboj
Co takto si najst teda brigadu a nejaky podnajom? Nielen sa stazovat, aka je hrozna a ako ju neznasas. Skus sa s nou o tom najprv porozpravat, najst nejaky kompromis a ked nepomoze, tak bud to s nou vydrzat alebo ist do svojho.
tu treba otvorený rozhovor a keď to nepomôže, osamostatni sa, keď si myslíš, že už si toho schopná. Ku mne sa tak správa môj fotrík...ale ja ho dostatočne ignorujem, komu stúpajú nervy je môj priateľ...
@0 aj moja mama je taka,mam 17 mam vedierku do 21:00 divat na telku len do 22:00 sice teraz ked su prazniny tak aj dlhsie a nepusti ma stanovat ku kamoske do stanu na zahradu co byva oproti mne a poznaju sa nase rodiny od malicka a nie aby ma pustila este na diskoteku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov