Hmmm... Ak sa dá nazvať pomocou Zemi napríklad triedenie odpadu (zatiaľ len na kovy a papier), nezahadzovanie papierov, aj lístkov z autobusu napríklad, na zem...
Ale dúfam, že keď vyštudujem tú ekotechniku, budem viac užitočný
Separujem, ale nie len taq ze pet flase a papier, ale secko, proste ze kelinky od jogurtov, obaly na ktorych je napisane ze su recyklovatelne
Potom v autobuse chodim bez listka, no niezeby som sla nacierno ale teraz mame u nas v TN taqu novinku ze sa nastupuje strednymi dverami a tam mi to nedava listok takze.....
potom neodhadzujem odpadky na chodnik, teda v prirode chodniku je to asik jedno. Iba z triedy vyhadzujem z okna ohryzky z jablka , ale tym vlastne tiez pomaham tomu travniku co je pod nami, lebo mu dodava to japko dolezite ziviny
Jaj a este som zabudla ze chodim pesi bajom alebo na korculiach ked sa da a ked sa neda taq MHD. Aha a nechodim lietadlom, lebo to znecistuje uplne brutalne
pre tú taliansku matičku zemičku triedim odpad a celkom ma to baví, ak sa podarí doma, čo sa asi podarí, keďže ma prezývajú "hitlerko" , bude sa od môjho príchodu domov tvrdo triediť odpad: plasty, karton - papier, organicky odpad a skl (pre ukážku donesiem mame ukázať aj rozličné tašky na odpad)
@8 , @9 , ..no ale ide o to ze takto by isiel aj autobus aj auto a obidva prostriedky by znecistovali prostredie a takto idem tym autobusom ktory musi ist aj tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale dúfam, že keď vyštudujem tú ekotechniku, budem viac užitočný
Potom v autobuse chodim bez listka, no niezeby som sla nacierno ale teraz mame u nas v TN taqu novinku ze sa nastupuje strednymi dverami a tam mi to nedava listok takze.....
potom neodhadzujem odpadky na chodnik, teda v prirode chodniku je to asik jedno. Iba z triedy vyhadzujem z okna ohryzky z jablka , ale tym vlastne tiez pomaham tomu travniku co je pod nami, lebo mu dodava to japko dolezite ziviny
Jaj a este som zabudla ze chodim pesi bajom alebo na korculiach ked sa da a ked sa neda taq MHD. Aha a nechodim lietadlom, lebo to znecistuje uplne brutalne
@Sisska fakt dobra tema, velmo sa mi paci
inak sa snazim nerobit bordel a nóó odpad uz netriedim bo mi otec hovoril ze oni to aj tak pomiesaju ...
to s tymi jablckami je super, robis dobry kompost