Maťko podľa mňa dobre spieva v SuperStar aj inde,mna sa naňom páči hlavne imidž ! vlasy,oči,a oblečenie...hoci ja nie som Emačka,ale sa mi on páči ako EMO boys...
ved ani ja... pockaj,pockaj...zeby Emo dievcata by len prenho rezali zily?? tak to je uz smutne... do riti...take hluposti kvoli jednemu chalanovi...ved je to obycajny Emák!co sa prihlasil do superstar...ja si myslim ze on koli imidžu sa prihlásil..ved vsetky dievctata su donho zblaznene..ved ne??
dobre nemusela si to zaspamovat XD ja si myslim, ze na svoj vek a na to, ze nikdy nespieval, spieva v pohode XD ale je mierne blby si myslim... no stupol u mna ked povedal v absolutnom finale ze by mala vyhrat Vierka
uaw!!! uaw uaw uaw!!! Proste.. nemám slov.. a kto? čo? matko konrád? jasné.. viem si ho predstaviť ako spieva na oupen starobinec, ako verejná atrakcia
No mne sa vobec nepacilo jak v Superstar spieval, aj ked som to videla len 2x ale v obidvoch castiach spieval nesmierne falosne podla mna-aj ked ani ja nespievam bohvieako, ale netrepem sa do Superstar-..a ani vyzorovo sa mi nejako nepacil..aj ked Emaci su niektori zlati, ale on medzi nich urcite nepatri ..
no schvalne som sem klikla ,ze co za sliepku zas vytvorila takuto diskusiu ..len som neodolala myslienke sa sem kuknut,ze tu najdem aj nieco zmysluplne,ale zjavne som sa mylila ..no nevadi,..
no ze mato konrad...ty kokso to je taky debil....uplne trapny sprosty emak....nevem co na nom secky baby vida...no hruza..moja spoluzacka je donho uple buchnuta ked o nom povem neco zle tak hned nadava...a ked mala na ruke jeho podpis aj 2mesace sa za neho nekupala ...no hruza strach.....neznasam tych blbych emakov....bleeeee.....a nevem naco issol do tej superstar ked nevedel vobec spevat to by aj moja babka spevala lepse nez on hruza strach.... vzdy ked som tzo kukala a isol spevat tak som to radsej prepla ..... aaaaa ked vypadolll jajj bola som stasnaaaaa jak nevim cooo......debil emacky z masnov ofinov hnus
ludia...preco si myslite, ze maťo je Emak? sam predsa povedal, ze ma rad len styl obliekania, uces a podobne. ale on NIE JE Emo. a keby nieco, mne sa fakt vidi...je super spevak a aj cool clovek Maťo Konrád 4ever!
bozeee ved matko konrad nie je EMO!! ved to len v superstar z neho urobili jeziiis vy ste to fakt necitali??? pisete jake ste jeho fanynky a jak sa vam paci a pritom o nom newete nic....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov