pisem zasadne v afekte a vzdy pravdivo. to doplnim do mojho tiez pravdivo vyplneneho profilu, ktory si si racila pozriet a citovat.
nebol som uplne OT. odporucil som ti boot camp (vlastne nie tebe). to, ze si neschopna este aj kradnut nieco, fakt nie je moja chyba. prajem dalsie pekne noci so svietiacim jablkom.
@kaku@tomtolyc je dostupný, teda aspoň mne to ide v pohode. síce bol problém s editorom, pretože nechcel zo začiatku akceptovať príkaz edit, ale potom sa umúdril
@tomtoylc inač ja z toho mám tiež skúšku, ale my to máme tak primitívne brané, takže toho sa nebojím. mne skôr ide o využitie toho programu na experimenty, ako na dokonalé ovládanie syntaxe. ale je to fakt zvláštny program.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
neviem ci je nejaka alternativa vobec, jedine cez parallels vo wine otvorit matlab
a chcela by som vedieť, koľko dokopy stáli všetky filmy a hudba, ktorú si stiahol nelegálne
ak mi necheš pomôcť, tak prosím odíď.
matlab mám na školské účely, nešírim tým rasistické ani iné neznášanlivé názory, nepredávam ho. moje svedomie je v otmto ohľade čisté.
ale cením si, že ti záleží na iných a staráš sa o ich dobro.
nebol som uplne OT. odporucil som ti boot camp (vlastne nie tebe). to, ze si neschopna este aj kradnut nieco, fakt nie je moja chyba. prajem dalsie pekne noci so svietiacim jablkom.
... alternatíva matlabu je program Qtoctave - platia v ňom rovnaké príkazy a je to freeware
...takže veľa šťastia , bo ja to dnes asi nedal
» forja.rediris.es/frs/?group_id=6...
takže až taká smola to nie je
btw. skúšku som nespravil ... u nás to beru ,,trochu,, vážnejšie