Maturanti skôr z humanitných predmetov , pripravujete sa nejako na vysokú školu napr. právo, politológia alebo pedagógia ?
Ak áno tak akou formou ? (doučovanie, kurzy)
Myslíte si, že sa dá dostať na VŠ aj bez takýchto peňažných maškarád ? Ja veľmi dúfam, že sa mi podarí dostať na VŠ do ČR bez niečoho ako je prípravný kurz. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti
pripravila som sa na Vela veci ale.az po dvoch rokoch som zistila ze vsetko humanitne je chujovina.... od prava cez.sociologie psychologie pseudologie a zurnalistiky a nvm.co
@vceranarodena je to strata času a peňazí.. .v žiadnoom prípade na to nechoď! nikdy v živote nech ťa to ani nenapadne! lebo potom uvidíš, čo sa stane
ja som tam chodil a cáloval jak debil a nič mi to nedalo... jediné, vďaka čomu som sa dostal na VŠ bola moja schopnosť, podpora priateľov a rodiny. Chcel som ísť aj ja do Brna, ale nevyšlo to. Chýbali mi možno nejaké 2 body. Tam som sa pripravoval najviac. Do TT som sa neučil vôbec a zobrali ma... možno aj vďaka tomu, že som veľa z humanitných vecí mal v hlave už okolo 13-tich rokov...
takže makaj a never tým trápnym kurzom... je to hlúposť
@vceranarodena podľa toho na akú školu v ČR a na aký odbor, tie, kde majú TSP ,tak tam fakt,fakt ale VÁŽNE žiadne kurzy nepomôžu,jediné,čo ti helfne je rátať tie testy
Tiež som toho názoru, že tie testy sú totálna sprostosť , veľa peňazí a doučia ťa tam presne to isté čo máš v normálnych učebniciach dejepisu, nosky za 1-4. ročník, chcela som si to len overiť. V Brne mám sesternicu, ktorá mi povedala, že mi pomôže na tie TSP čka ona ich spravila 13. v poradí a keďže študuje, vie čo a ako. Lenže ma to asi viac momentálne ťahá do Prahy. Videli ste tú právnicku fakultu? ten výhľad na Karluv most, Vltavu .. /ale to nie je podstatné/... Ináč tiež verím hlavne sebe a svojim schopnostiam.. ďakujem Vám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som tam chodil a cáloval jak debil a nič mi to nedalo... jediné, vďaka čomu som sa dostal na VŠ bola moja schopnosť, podpora priateľov a rodiny. Chcel som ísť aj ja do Brna, ale nevyšlo to. Chýbali mi možno nejaké 2 body. Tam som sa pripravoval najviac. Do TT som sa neučil vôbec a zobrali ma... možno aj vďaka tomu, že som veľa z humanitných vecí mal v hlave už okolo 13-tich rokov...
takže makaj a never tým trápnym kurzom... je to hlúposť
zbavit sa toho hlupeho komplexu, ktory tu na slovensku mame "bez vysky mozes akurat tak skapat"...
ja som napr nikdy nechcela studovat nic technicke, "omylom" som skoncila na informatike no a zistila som, ze ma neskutocne bavi robit grafiku