Dnes nám rozdali rozpisy, že kedy kto čo a úplne ma to vystresovalo chcem aby so mnou niekto sedel známy v miestnosti, keď budem odpovedať, ale napríklad takú nosku, na ktorej tam fakt niekoho chcem, mám o štvrtej až, čiže nikomu sa tak nebude chcieť zostávať
tiez nam rozdali rozpisy som rada, ze nemam nic o 7 rano a cojaviem, uz teraz viem, ze to nestiham vsetko si zopakovat, ale este som vychillovana celkom zatial
@nicoolka wtf to ako u nás presný rozpis a si tam celých 20 minút aj keď mlčíš, prísne to dodržiavajú. a hlavne, mňa by sa o deviatej nedočkali, to budem ešte spať
@blanc Hej, ja som bola doma, keď mi volali, že som na rade. A to ma úplne nasralo lebo som mala deň rozplánovaný inak. Takže tam na mňa čakali kým sa pripravím a dojdem a potom som tam aj tak trčala do troch kým som išla na iný predmet ešte. Oni neviem ako to tak mohli urýchlyť ja som 20 minút mala na prichystanie iba na slovine. Na Angline dokonca asi 5 minút lebo vraj boli hladné a že ja nepotrebujem prípravu. @simka1211 Dobre to bude. Aspoň vieš kedy ideš na radu, nič ťa neprekvapí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
uz dva roky mam po.
novy riaditel, nove pravidla
@simka1211 Dobre to bude. Aspoň vieš kedy ideš na radu, nič ťa neprekvapí.