Dobry den prajem! Kebyze sa mi nahodou nepodari spravit maturitu, tak ked ju urobim v septembry, tak mozem ist hned na VS? Chcem ist na Paneuropsku, je platna, neuznaju mi to potom? Dakujem
kazda vyska to ma sice inak, ale teraz uz su vacsinou tak usposobene zapisy, ze maturitne vysvedcenia chcu az na zapise a tie prave kvoli septembrovym maturitam davaju az na oktober vacsinou.. ale treba si ceknut konkretnu skolu
@beatlesgirl ja uz som podal ziadost, bol som aj na pohovore, ale maju uvedene, ze im musim poslat kopiu maturitneho vysvedcenia do 20 juna. Este si to zistim, dakujem
@serafim jhuj tak to neviem ale kamka, ktora musi opakovat maturity v sept., volala na studijne a ti jej povedali, aby si podala nejaku ziadost alebo co a ze tak sa to da... tak skus si zavolat na studijne, mozno to bude fungovat podobne vela stastia
@beatlesgirl snad to dam na prvy pokus, tu maturitu. Ale mam stres, a niektore temy slabo ovladam, snad si ich nevytiahnem a kamaratka z coho prepadla?
Brácho ako nehnevaj sa na mňa, máš 26, tak tam proste pošlem email, zavolám a spýtam sa ich priamo a nemusíš zakladať fóra kde ti ešte k tomu môže napiču povedať čo a ako, čím si len uškodíš. Neubudne z teba, skôr naopak, dostaneš priamu a jednoznačnú odpoveď a aspoň sa naučíš trochu jednať v reálnom svete s ľuďmi,
@karlotiskot chcel som iba pocuj subjektivny nazor na to, samozrejme, ze napisem e-mail alebo zavolam. Len mam stres kvoli tej mature, potreboval som sa ukludnit trocha. Nic v zlom. A odpovedia mi az v pondelok, takze tak
Tak ako toto môže byť veľmi kontraproduktívne čo robíš lebo na každej škole to môže byť inak, aj pri rôznych odboroch to môže byť inak dokonca, môžu ťa tu ukludniť, môžu ťa tu ešte viac znervózniť ale čo je úplne najviac na piču pri oboch týchto možnostiach je to, že ich dôsledok môže byť úplne neopodstatnený pretože sa nebude vzťahovať na tvoj prípad.
@karlotiskot kamo, potreboval som len aspon nejaku odpoved, ci je to vobec mozne urobit, mozno tam niekto z tochto forumu studoval, alebo studuje. Nepotreboval som vediet presnu odpoved, len ci je to pravnicky mozne to aspon na nejakej skole uplatnit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov