Aj ustna aj pisomna. Ja osobne som sa nemcinu po cele roky neucil. Dokonca mi profka povedala ze asi tazko spravim. Nakoniec som bol druhy najlepsi. Nebolo to tazke .
Viem ze to hovori kazdy ked uz zmaturoval, ale veta "maturita fotmalita" je fakt pravdiva. Nicoho sa netreba bat. Aj ked stres k tomu patri ale neprehanaj to. Ja som bol na nemine uplne kludny lebo som si bol isty ze nespravim...a vidis dopadol som velmi dobre
ja som maturovala minuly rok a bolo to tak, ze 1 jazyk mas povinny (hlavny), mozes si zvolit aky, z toho mas ustnu aj pisomnu cast, a ked si das este dalsi jazyk, tak z toho je len ustna. je len na tebe aky jazyk si das ako hlavny...
áno, ak si dáš hlavnú anglinu, z nemčiny už môžeš mať len nižšiu úroven (nemôžeš mať oba predmety úroven A, jeden musí byť . A v tom prípade budeš z nemčiny robiť len ústnu časť.. ja tak mám franinu hoci na potvoru práve ústnu časť bohvieako neviem..
da sa vybrat ktory jazyk chces ako A a ktory ako B ??? nebolo to doteraz tak ze ktory si mal dlhsie teda nejak od 4- triedy sa mi zda ze z toho si aj maturoval ako pokrocili?? a druhy ako B ??
ja tento rok maturujem z nemciny a tiez mi nejde nemcina..len sa chcem spytat ci fakt su prisny profesory pri mature..lebo ak neurobim nemozem ist za nu ani na vysoku..boze ci neznasam tu nemcinu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Viem ze to hovori kazdy ked uz zmaturoval, ale veta "maturita fotmalita" je fakt pravdiva. Nicoho sa netreba bat. Aj ked stres k tomu patri ale neprehanaj to. Ja som bol na nemine uplne kludny lebo som si bol isty ze nespravim...a vidis dopadol som velmi dobre