ako kde, to veľmi záleží od profesorov...lebo sa niekde zvažuje aj celkový prospech...počula som prípady v ktorých sa to stalo, aj tie, kde sa stal pravý opak...fakt záleží priamo na tej komisii.
Ucitel nam to nedavno vysvetloval. Predseda komisie ma pri odpovedi pred sebou vsetky znamky za vsetky polroky z daneho predmetu. Ak si z predmetu prepadala a na koncorocnych hodnoteniach mala napriklad stvorky, tak ti tazko daju ma maturitnom jednotku. Neviem, ci to tak MUSI byt alebo sa to len tak z principu ROBI. Nepoznam konkretny zakon.
Uistoval nas vsak, ze v opacnom pripade (ziak, ktory bol vzdy jednotkar a vytiahne si blbu temu, nevie nic...) tam moze PMK zakrocit tak, ze mu tu minimalnu stvorku da aj bez toho, aby ziak nieco vykecol.
To je blbosť jak mraky. Z mojej triedy boli dvaja čo úplne srali na učenie.. nikdy si do školy nedoniesli ani jednu knihu ani pero ani žiadne úlohy, prezentácie.. praktické na jednotku dali a maturity na dvojky..
Podla mna to je ako rana osudu ze aj ked sa snazis nakoniec, tak ti to daju vyzrat, ze si bol nepoctivy :/ ze musis dokazat, ze ta nic nezlomi, aby ta to neodradilo od dalsej pcotivejsej pripravy, dokazat, ze na to mas ale toto je aj tak uz kapitola uzavreta no :/ ale zda sa mi to nefer. Ked ma matura raz dve casti: ustnau a pisomnu tak je to obycajna skuska a ta sa ma hodnotit podla toho co sa odohrava v tej miestnosti a nie podla x rokov ani toho posledneho polroka podla mna...
Ja som mal raz 4 na polroka a 1 na koncorocnom. Aj ked ale je pravda ze dost vymyslala vraj tu jednotku mi neda ale zase ked som tam mal same 1 tak vela toho nepovymyslala
@nicoolka U nás by si prinajlepšom obišla na mature s dvojkou,fakt prinajlepšom .. Jednoducho to čo sa ti najčastejšie objavuje na vysvedčení s tým odídeš aj na maturite...
kebyže som ja učiteľ a dakto by mal pri mne štvorky celé roky, dala by som mu štvorku aj keby vedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak máš 4 lebo si tupá tak to na 1 nedáš
ak máš 4 lebo si lenivá, tak si o tebe učitelka myslí že si tupá a sadla ti téma, alebo že si lenivá a neiej to spravodlivé....ale možno 1 dajú....
samozrejme môžu byť výnimky, aby mudrlanti nemali obživu
Uistoval nas vsak, ze v opacnom pripade (ziak, ktory bol vzdy jednotkar a vytiahne si blbu temu, nevie nic...) tam moze PMK zakrocit tak, ze mu tu minimalnu stvorku da aj bez toho, aby ziak nieco vykecol.
To je blbosť jak mraky. Z mojej triedy boli dvaja čo úplne srali na učenie.. nikdy si do školy nedoniesli ani jednu knihu ani pero ani žiadne úlohy, prezentácie.. praktické na jednotku dali a maturity na dvojky..
kebyže som ja učiteľ a dakto by mal pri mne štvorky celé roky, dala by som mu štvorku aj keby vedel
Maturita je o šťastí a o veľkej náhode.. a tam sa ukáže kto sa bifli jak kreten a kto sa uči logicky.. popripade si len pamata