@5 preto si to firmy vacsinou navrhuju ako sa paci im a neberu ohlad na spotrebitela teda nas studentov....popripade si tam do rohov kydnu reklamu...pff
dajte si ciernobiele oznamko a odfotte tam botasky. na miesto, kde bude nalepena fotka, nakreslite nacrt kvadra, o ktorom vyhlasujte, ze je to kocka a mená žiakov v triede natlačte na seba do jedného modrého obdĺžnika. a nedajte si na to oznamko motto.
my sme take mali - skus ho potom niekomu dat (mimochodom, na tom papieri vobec nebolo vidiet to, co si tam napisala - a to si mohla pisat akymkolvek perom/fixou, to jednoducho neslo) - fakt neopakovatelny zazitok
Chcela by som poradiť - originálne návrhy na maturitné oznamka: » www.mojeoznamko.sk . Konkrétne ja robím grafiku a táto práca ma veľmi baví, takže za grafické prípravy oznamka neplatíte. Mrknite stránku a ak nenájdete maturitné oznamko, ktoré sa vám páči, navrhnem vám vaše vlastné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/maslo/najs/matu...
a motto trebárs :
Čokoľvek som urobil/a alebo neurobil/a alebo povedal/a alebo nepovedal/a... to všetko bol malý omyl.
- a pomôž si aj s wikipediou, tam je podstránka alebo ako to nazvať s citátmi, melysím, že ich je tam pomerne dosť a taktiež starý dobrý google pomôže
Jasné, robí nám to firma, len nemá moc široký výber... chceme niečo čo nás vystihuje, takže zháňam to najlepšie
my sme take mali - skus ho potom niekomu dat (mimochodom, na tom papieri vobec nebolo vidiet to, co si tam napisala - a to si mohla pisat akymkolvek perom/fixou, to jednoducho neslo) - fakt neopakovatelny zazitok
www.oznamkooo.deviantart.com
oznamkooo@gmail.com