Ahojte Birdzáci Neviete mi niekto poslať maturitné zadania zo psychológie(vypracované)? Zháňam to už asi mesiac a stále nič. Veľmi by ste mi pomohli. Ďakujem
dá sa maturovať z NOS ako celku, alebo samostatne z ekonomie ci psychologie...a ja chcem zo psychologie..na co sa budem ucit celu nosku ked ju nepotrebujem???
maturitne otazky zo psychologie su na skolach na ktorych sa da z nej maturovat rovnake nie??? a myslim ze sa aj mierne obmienaju... ale tiez by sa mi to zislo ak niekto ma...
No, nie som blbá, aby som nevedela že maturitné zadania si robí každá škola zvlášť, ale ani vy by ste nemuseli byť takí ...., že tie zadania sa až tak moc nelíšia. Len chcem vedieť okruh, z akého sa približne maturuje...
ľudia, škola si, pokiaľ viem, robí vlastné zadania...a v tej psychológii vážne nie je také kvantum vecí, na ktoré by ste museli cheatovať a zháňať si zadania...zvyšok vecí v NOSke je podľa môjho názoru ťažší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale žeby som ťa nepotešila? Totižto...každá škola si vytvára vlastné zadania, takže by si mala trošku posondovať na tej tvojej...