Rad by som vedel, ktoru cast maturitneho vysvedcenia si mam dat overit(myslim notarom, ked ju posielam s prihlaskou)...Mam tam totiz stvrtacke vysvedcenie, maturitne vysvedcenie a este daky dodatok k maturitnemu vysvedceniu na samostatnom papiery. Tak by
ach jaj, každé vysvedčenie aj maturitné samozrejme by si mal mať overené, ja by som to bez toho neposielala. A okrem toho, VŠ ti musela napísať čo máš overiť, a ak nie, existuje aj študijné oddelenie, kde ti to povedia.
takže sa nespoliehaj na anonymné rady na Birdzi, ide ti snáď o školu.
tak neviem, u mňa vyžadovala overené vysvedčenia iba jedna škola z troch... zase sa mi zdá zbytočné za to vyhadzovať prachy a svoj čas, ak to nie je treba...
ale súhlas so @4 , na Študijnom ti radi poradia, jeden mail vyrieši všetky otázky raz-dva... teda ak nebol termín poslania už niekedy včera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takže sa nespoliehaj na anonymné rady na Birdzi, ide ti snáď o školu.
Ja som odniesla len kopiu znamok z maturity ziadne koncorocne vysvedcenie nepotrebovali
ale súhlas so @4 , na Študijnom ti radi poradia, jeden mail vyrieši všetky otázky raz-dva... teda ak nebol termín poslania už niekedy včera
len maturitne a to overenu kopiu.tan dodatok k maturitnemu vysvedceniu tiez im netreba posielat.
A ked ti prišla pozvánka s termínom príjmacích skúšok tam nebolo napísané, čo im máš poslať?