Co sa vam sniva??? Napr. mne stale nocne mory.Bud ze ma vrazdia, alebo sa vydavam..:/ aj tuto noc, musela som sa vydat za cudzinca a v ciernej koseli, vzdy mam cosi cierne, divne
Dnes sa mi snívalo o slimákoch, pokúšala som sa ich zničiť elektrickým prúdom, rozpadli sa na machuľu slizu, ale tá sa časom poskladala späť do slimáka! Ale nakoniec @tunidlo vymyslel, že slimáky len treba zamestnať, lebo aj oni sa chcú na niečom podieľať, tak sa starali o chod divadelného predstavenia.
Ale vraždy a svadby, to ani nie. Možno utekanie pred prenasledovateľom alebo uviaznutie vo výťahu.
A ešte aké, môj najlepší výstrelok ešte spred mnohých rokov zo začiatkov strednej školy bol prekvapivo aj najdesivejší sen môjho života, kde ma po močiari s pár neznámymi ľuďmi naháňal vraždiaci diviak, napokon mi zožral všetkých mojich spolupútnikov a zdrhala som pred ním sama a on všade naokolo krochkal - napokon to skončilo tak, že sa mi drasticky zahryzol do nohy a ja som sa zobudila na to, že mi pes (jorkširák ) hryzie ponožku
.. furt mam nejake mimi, alebo nejake drzim t,j. starosti to znamena ze sa ich nikdy nezbavim ? .. dokola, zabijala som sa niekolko raz ked musim utekat alebo utocit vzdy sa nemozem pohnut , takze uplne hrozne. jeden takmer incestovy nechapem doteraz, minuly rok taky hrozny ze som musela vstat a sadnut si k rozpravkam aby som predychala . aj ze som chytala ryby to zas - niketo tehotny ma byt
tiež som mala dnes sen, v ktorom začal strašne brechať moj pes a prišlo k nám tornádo a keď som sa zobudila, vonku silno fúkal vietor a ja som si neuvedomila že som už hore blbé sny
Dosť divné, dnes som mala sen, že mama randila s nejakým chlapom ako Santa Claus, býval vo veľkom vianočnom stromčeku a ona so mnou išla na internát, kde vyháňala zlých duchov a mala pri tom strašné filozofické chvíle a recitovala báseň! (fakt by ma zaujímalo, ako som vo sne skomponovala básničku, keď v reáli sa nezmôžem ani na verš).
mne sa snivaju uzasne veci a obcas je to ako druhy zivot, s tym rozdielom, ze tam nie je nic nemozne. vacsinou sny nadvazuju na udalosti daneho dna a obcas sa mi stava, ze sa z nich zobudim este viac unavena. paradoxom je, ze vyrabam lapace snov.
naposledy som s kýmsi s červenými skrillexackými vlasmi hľadala moju tašku v akomsi hoteli a potom nás prenasledovali po parkovisku SBSkári na korčuliach. hádzali sme po nich fľaše s kyslými uhorkami. účinné.
waaau, také som ešte nemala ja väčšinou do nich nastupujem s vedomím, že ma ten výťah zabije, a že by som to nemala robiť vo vlastnom záujme, aj si v tom sne poviem, že nie, a nakoniec... šak je to iba sen, a nastúpim
Mne sa pred pár dňami snívalo, že ľudia sa museli sami zabiť, tak si tam rezali ruky, nohy a jeden chlapík stál v nejakom mlinčeku asi do pása a mlel si nohy...
mávam čudné sny, minule sa mi snivalo ze sa nam prepadol v ten isty den co som si vecer sla lahnut strop v obyvacke a oco vravel ze ,,tak, a zajtra mozme sa dat do prace, ideme robit novy strop!" alebo sa mi snivalo ze sa nasa zem zmenila na miesto, kde su vsade len tovarne a vsade bolo plno dymu vo vzduchu aj nejake cudne priekopy, a boli tam aj rodicia a davali mi flasu s vodou ze to je posledna co este mame....a podobne hluposti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale vraždy a svadby, to ani nie. Možno utekanie pred prenasledovateľom alebo uviaznutie vo výťahu.
som na tom podobne, i keď... padajúci výťah je už moc mainstream
alebo je to popripade taky vytah, do ktoreho ked chces nastupit, musis preskocit dieru do sachty D
waaau, také som ešte nemala ja väčšinou do nich nastupujem s vedomím, že ma ten výťah zabije, a že by som to nemala robiť vo vlastnom záujme, aj si v tom sne poviem, že nie, a nakoniec... šak je to iba sen, a nastúpim
Stále sa mi snivajú nejaké blbosti