hm..podla mna je najlepšia prirodna liečba, žiadne chemikalie ...radšej nejaku tu domacu palenku, par glgov ...najskor to bude volaco strasne, ale malo by to potom pomoct... no ak mas velmi citlivu sliznicu hrdla, radsej to neskusat.
@sorbiffer - no áno existujú aj homeopatické lieky aj klasika ,,čo kuchyňa dá,, ale budem teraz celý týždeň jesť cibuľu?? keď si raz streknem do hrdla bioparox a zajtra už spievam??
Ak má prestať, tak materinu dúšku, echinaceu, mätu ako čaj. Alebo zelený čaj s medom a citrónom. A na kloktanie čaj zo šalvie. A teplo a nejaké septolete a podobné veci. A na kloktanie môže byť aj JOX. A lekár (toho navštíviť, nie na kloktanie).
Ak má prísť, tak radím zobrať kus niečoho hrdzavého, zubatého aj ostrého a poriadne zatlačiť.
tak decka parada..akoze nazory sťa lekarnik...tu sa moze zalozit normalne aj internetova poradna..nakoniec som to vyriesila cestou typu,co imunita da D..takze..davam vam typ..:pohar teplej vody,lyzicu octu a lyzicu medu..za den som bola v pohode..a to som videla ten zapal na rozsirenie do oblasti bronchialneho stromu..ale vsetkym vam patri moja VDAKA....danke..aj za ten bioparox
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak ti to pomoze, aj si hrdlo niecim obviaz
alebo ti pomoze, alebo ne
aale nezabudni najprv tu vodu zohriat
(Aber, Tee schmackt nicht gut :/ )
nemôžem to cítiť ani keď si to niekto iný v miestnosti striekne....
normálne mi zdvíha žalúdok.
Ak má prísť, tak radím zobrať kus niečoho hrdzavého, zubatého aj ostrého a poriadne zatlačiť.