Spávate s plyšovými zvieratkami? Máte svoje obľúbené?
Určite aj vy máte plyšáka, ktorého máte už od útleho detstva alebo vám prirástol k srdcu. Či už sedí pri vás, na posteli alebo je v pivnici vo vreci s ostatnými "haraburdami" nápíšte "kto
ja mám plnú posteľ plyšákov....a všetkých mám najsamradšej......ale najlepšie sa mi spáva so psom čo som dostala od môjho e riateľa......no a chalan sa musí zmieriť s mojimi plyšáčikmi....tie z postele nepôjdu preč...hihi
tak mám takého koníka na posteli ... je môj obľúbený preto lebo je to koník a neviem, daroval mi ho krstný a mám ho už asi 3 roky ..a ešte jeden obľúbený s ktorým tiež spím je macko , ktorého mi darovali kamošky na narodeniny
plyšový hroch menom Muminko, dostala som ho od tatka, keď som mala 3 roky Takže má 15 rokov a odvtedy s ním spávam, nechodím nikam bez neho, okrem festivalov...
no ja mám psa Bobiho som ho dostala na 1 rôčik bol to môj miláčik len už je v pivnici schovaný (nebolo pre neho miesto) no a ešte milujem takého ležiaceho hafana toho miluje aj moje morča (má z neho záchod)
no, nemám rada žiadne plyšáky ale ked som bola malá som mala jedného celkom rada bol to biely psík, ale sa mi zašpinil tak som ho poliala mliekom aby bol belší--- čo pravdaže malo za následok že skončil v koši
mám nejakých, čo sú furt na posteli, lebo inam sa nezmestia a väčšinou sa dajú prakticky využiť (ako opierka hlavy a podobne) a potom pár sezónnych, čo sú väčšinou času na poličke, kým mi nespadnú dolu do postele alebo ich z nej nezločím dobrovoľne
mam dve vrecia plyskakov, ktori uz spinkaju na povale, ale jedneho velikanskeho zajaca, co som dostala od maminy mam pri posteli a obcas ho pouzivam ako vankus a potom mam takeho maleho psa, ktoreho som dostala od tety a mam ho strasne dlho a prezil so mnou vela veci a vela veciam bol aj svedkom
nie. nespavam, nemam oblubeneho, ziaden mi neprirastol k srdcu. mam len jedneho darovaneho od kamarata. a aj ten sa skryva na policke za flasami. nikdy som plysakom nefandila. ale ako darcek je to mile.
mal som jedneho, lenze toho som "riesil" do nejakych 6tich rokov, 2och snehuliakov znarodnil brat ( starsi ) .. ja spavam s bassgitarou semtam ( no joke )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nie
to ena233: no ja taktiež zachviľu nebudem mať kde spávať hehe..
ano
plyšový hroch menom Muminko, dostala som ho od tatka, keď som mala 3 roky Takže má 15 rokov a odvtedy s ním spávam, nechodím nikam bez neho, okrem festivalov...
na jednom spím,jedneho mam v ruke a ostatných len tak po posteli
a veľa ich ma meno
Mám ho od mami a spáva so mnou už štrnásť rokov (!).