Skor sa hnevaj na prevadzkovatela sluzby, cize toho od koho mas ICQ.
mBank dodala banner, ktory mal daco robit, to ze znefunkcnil nejaku sluzbu:
a) mal opravit prevadzkovatel sluzby (cize asi v tvojom pripade Zoznam.sk, ktory tu reklamu mBanke predal)
b) ak ta kreativa (reklama) bola urobena tak, ze NEFUNGUJE prave v ICQ (ze napr. inde funguje a hentam nie), tak ju NEMALI PREDAT...
Takze v tvojom pripade by si mala byt nasrata na prevadzkovatela ICQ, ktory dovolil reklamu, ktora znefunkcnila tvoj program... Lebo teraz to bola mBank na reklame, ak Zoznam nemal problem predat taku reklamu, tak o tyzden to moze byt nejaka CocaCola, alebo nieco z Tatrabanky co ti to cele zakrije, alebo co ja viem velka tlaciaren od HP...
Hnevaj sa na prevadzkovatela sluzby, nie na inzerenta. Inzerenti su zodpovedni za obsah reklamy, prevadzkovatel sluzby (odkial mas ICQ), je zodpovedny za funkcnost.
Alebo napriklad, ak je reklama, ktora ti znemozni prihlasit sa co ja viem do emailu na dakom serveri. Hnevaj sa na ten server, nie na tu reklamu, reklama mohla byt urcena pre ine pouzitie, mohla byt umiestnena inde. Prevadzkovatel NEMUSEL predat reklamu, mohol ju odmietnut... Takze v takychto pripadoch sa vzdy hnevaj najma na server
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Clovek ked si da, tak ma obcas bojovu naladu, ze rozbil vsetko co mu padne pod ruku ...
Poznám...preto mám Mirandu, QIP a aj ICQ 6...
Tak mal som aj QIP, ale to je taka ruska, neprehladna napodobenina... nepaci sa mi
mBank dodala banner, ktory mal daco robit, to ze znefunkcnil nejaku sluzbu:
a) mal opravit prevadzkovatel sluzby (cize asi v tvojom pripade Zoznam.sk, ktory tu reklamu mBanke predal)
b) ak ta kreativa (reklama) bola urobena tak, ze NEFUNGUJE prave v ICQ (ze napr. inde funguje a hentam nie), tak ju NEMALI PREDAT...
Takze v tvojom pripade by si mala byt nasrata na prevadzkovatela ICQ, ktory dovolil reklamu, ktora znefunkcnila tvoj program... Lebo teraz to bola mBank na reklame, ak Zoznam nemal problem predat taku reklamu, tak o tyzden to moze byt nejaka CocaCola, alebo nieco z Tatrabanky co ti to cele zakrije, alebo co ja viem velka tlaciaren od HP...
Hnevaj sa na prevadzkovatela sluzby, nie na inzerenta. Inzerenti su zodpovedni za obsah reklamy, prevadzkovatel sluzby (odkial mas ICQ), je zodpovedny za funkcnost.
aj ja som na to naletela a tiez mi to spravilo...takze taketo nieco treba bud rodychat,alebo sa nad tym vobec nepozastavovat
Tomas tak toto ma fakt vtedy nenapadlo, ze zato moze ten server a nie prevadzkovatel tej reklamy
Nabuduce aspon viem, do koho mam p-č-vať
Ale inak nevyzeram hadam ako baba, ked si pisal ze:
"Takze v tvojom pripade by si mala byt nasrata na prevadzkovatela ICQ"...
A QIP sa mi paci akurat tak v mojom telefone. V pc sa mi paci viac miranda.