Ahojte, prednedávnom som si kúpil notebook Lenovo. Mal som v ňom už automaticky nainštalovaný antivírus McAfee LiveSafe. Zvykne mi ntb niekedy sekať a mám pocit, že je to práve kvôli nemu, pretože čo som sa pýtal ľudí, tak podľa nich je to práve od toho.
ako sekat? ze zamrzne uplne?
alebo obcas reaguje spomalene/trhane pri praci?
moze to byt sposobene antivirakom ale aj nemusi...
moze to byt sposobene virusom, malwerom atd atd
moze to byt sposobene zahltenou ramkou od beziacich procesov na pozadi
moze to byt nedostatocnym vykonom nakolko si nespomenul konfiguraciu
taktiez si nepovedal ci to robi od novoty alebo zacalo casom...
aky tam mas system....
pri slabej konfiguracii takmer kazdy antivirak spomaluje system...nehovoriac o tom ze avast je este vacsia sracka..
Antivirusy zvyknú spúšťať kontroly hocikedy, keď ti je to nevhodne a nielen, keď máš počítač bežiaci bez spustených programov, teda s nízkym výkonom. Mcafee a aj iné Antivirusy to robia. Ak si ho chceš nechat, zmen v ňom nastavenia na manuálnu kontrolu, nízku prioritu, zmen čas automatických kontrol na iný čas alebo zrušiť úplne, zuz rozšírené nastavenia na minimum.
V prvom rade si pozri, ako veľmi máš vyťažený počítač. Klikni ľavým tlačítkom na panel úloh a otvor správcu úloh. Tak zistíš, či je to problém s procesorom, harddiskom, ramkou alebo všetko dohromady Keď tak mi napíš alebo zavolaj a doriešime to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ako sekat? ze zamrzne uplne?
alebo obcas reaguje spomalene/trhane pri praci?
moze to byt sposobene antivirakom ale aj nemusi...
moze to byt sposobene virusom, malwerom atd atd
moze to byt sposobene zahltenou ramkou od beziacich procesov na pozadi
moze to byt nedostatocnym vykonom nakolko si nespomenul konfiguraciu
taktiez si nepovedal ci to robi od novoty alebo zacalo casom...
aky tam mas system....
pri slabej konfiguracii takmer kazdy antivirak spomaluje system...nehovoriac o tom ze avast je este vacsia sracka..
Toto smetie tam nemá čo robiť