že maju dobru reklamu na dobré pradukty. To že slovák čo zarába 400 v čistom si to nemôže dovoliť nieje ich problém, ani to že niekto to žerie každý deň.
Keby ľudia neboli jebnutí, aj zbrane by boli bezpečné ale ľuďom jebe a preto je nebezpečné aj ísť cez cestu peši.
ja to mám jednoduché, ked nemám rada ani bagety ani hamburgery, jedine hranolky, aj tie sú tam hnusné. ale marketingová stratégia nie je taká zlá, ako už povedal @picasso
z pohladu obchodnika ze je vyborna, zamerana na deti, ktore dokazu presvedcit ze budu "cool" ak budu jest ich jedlo, u mladistvych je to nieco ako zvysovanie socialneho statusu ak sa namiesto cinskeho alebo hociktoreho ineho fast foodu vyberu do mcdonaldu na mensiu a drahsiu porciu ale su proste tiez IN.
Z pohladu nezavisleho pozorovatela ze je vtierava, drsna, zakerna.
@matoko ahoj Viktor! inak tu v meste, hneď za vchodom do nákupného centra je vľavo McDonald a vpravo čínsky "fastfood" a poviem ti, ľudia tu na McDonald väčšinou kašľú
Je síce pravda, že mekáč je úplne nezdraví, ale môžete ísť kľudne okolo a vidíte tam rodičov s deťmi.. prečo? lebo majú hračky a tie somarinky pre nich... a detské oslavy. Cez deti sa dajú ovládať rodičia, ktorí spravia všetko pre to, aby ich dieťa bolo šťastné, aby prestalo plakať a pod...
Ja osobne tiež nemám rada mekáč, aj keď keď som bola malá som sa do neho stále pýtala .
ja ho mám rada. teda, chodím tam jesť, keď som v robote, lebo to mám blízko. nepáči sa mi ich automatické ponúkanie čo najväčších menu, ale to neni ich stratégia... to všade. a všade to neznášam. kúpim si tam burger + mafin a idem do preč
80% ich produktov som vlastne ani neochutnala... jem iba veci s kuraťom a mozarelly a hermelíny a proste tie syrové špeciality, lebo som závislá na syre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Keby ľudia neboli jebnutí, aj zbrane by boli bezpečné ale ľuďom jebe a preto je nebezpečné aj ísť cez cestu peši.
Z pohladu nezavisleho pozorovatela ze je vtierava, drsna, zakerna.
...ale kto umi ten umi
nechcem ich tu.
Ja osobne tiež nemám rada mekáč, aj keď keď som bola malá som sa do neho stále pýtala .
80% ich produktov som vlastne ani neochutnala... jem iba veci s kuraťom a mozarelly a hermelíny a proste tie syrové špeciality, lebo som závislá na syre