Nemam rad vela veci, takze burgre a pod u mna nehrozia. Vacsinou som aj tak jedol len hranolky. Fakt malokrat som bol. Parkrat sme boli ale to boli dobre ceny za to. Inak sa to vobec neoplati ked si to porovnas... nenajes sa tam poriadne nechas tam 10€ to uz si objednam dve pizze a to sam zjem jednu a som plny. A druha este je free.
To sa na birdzi nemozes pytat tu ti kazdy povie ze nikdy lebo to je akoze strasne nechutne
kazdopadne u mna myslim ze v priemere tak raz mesacne a asi polku casu si dam len kuraci wrap lebo on ma uplne ze super kalorie a makra a je hrozne dobry A polku casu dam nejake yolo s velkym big tasty alebo nejakym special menuckom alebo swiss king ked je
@H8u nie je to nechutne "akože" ale je to nechutne naozaj uplne maximalne teda najmä pokial ide o hranolky a hambace... este tak zmrzka alebo taky jablkovy mušt, ale inak...
tiež nerozumiem tomu hejtu na mcdonald. Pravdaže ako každý fastfood aj mcdonald nie je bohviečo na nejaké normálne stravovanie. Ale ak som v meste a som hladný, tak mám na výber kebab/mcdonald/subway a dáke kúsky studenej pizze atď. Subway je podľa mňa hrozne drahý v pomere cena/sýtosť. Čo sa týka kebabu, tak som ho dosť prejedený, keďže počas výšky som ho jedol každý týždeň. U mcdonaldu máš aspoň lepší hygienický štandard ako u Turka.
A nehovoriac o tom, že keď som v zahraničí, tak je McDonald často veľmi výhodná rýchla voľba. Nie je drahý a vieš čo dostaneš.
akože väčšinou na štýl "potrebujem sa niekde zašiť" a väčšinou je to niekde v zahraničí na výlete
a nie je to ani v štýle "fuj fastfood z princípu", ale skôr beztak jedávam mimo domu minimálne a keď aj, tak toto nie je moja prvá voľba čisto kvôli osobným preferenciám
Chut stale rovnaka, cena.. na tu neviem ci by som sa prave pozeral, radsej zaplatim viac a viem co dostanem. Asi naposledy niekde v zahranici, ked bol vecer a nevedeli sme, ze co narychlo.
vo všeobecnosti.. jedlo si tam dám fakt raz za rok.. kávu možno dvakrát za rok xD ja si celkom dosť potrpím na to, čo spapám a som toho názoru, že sú aj lepšie alternatívy, kde sa ísť najesť a napiť.. a to aj v prípade, ak mám raz za čas chuť na nejaký junk
určite sa tam ale vrátim minimálne kvôli škoricovej cole zero
Jediné čo si tam občas dám je cheeseburger, nič iné tam v podstate ani nejedávam lebo mi to nejak ani nechutí, no minulý rok som tam mala v lete aj šalát a ten bol velmi dobrý a ešte som tam mala jogurt a zmrzku.
McDonald jem iba vtedy ked som na neznamom mieste kde vyzera vsetko draho alebo pofiderne, nakolko mam vzdy istotu ze niekde nablizku ten mekac bude a ze mi to nespôsobi zaludocne tazkosti
Inak podla mna nezdrave jedlo by malo byt aspon chutne a to mekac pre mna nieje (mozno tie wrapy su celkom ok, ale radsej ako ten burger si dam chlieb s natierkou a mam z toho lepsi gastronomicky zazitok).
@rothschild Tak ťa volajú doma alebo v práci? Kúp si ho aj za 10€, ja proste preferujem burger ktorý dokážem zjesť hneď, dokážem ho v pohode držať v rukách a nemusím sa hrať so špajdlou ktorá ho drží pokope.
V mojom meste neni McDonald´s a v meste, v ktorom študujem zájdem do McDonald´s tak raz za semester. Aj to nikdy nie je môj nápad ale navrhne to niekto iný, napr. priateľ. Nie je to ani kvôli predsudkom, viem, že Slovenský McDonald´s neni tak nezdravý ako ten, čo majú v Amerike, lebo u nás v EU sú niektoré veci zakázané zo zdrav. a hyg. dôvodov, ale skôr mi vadí tá atmosféra, to ako je tam vždycky napráskané ľuďmi, nedá sa tam pohodlne sedieť. Radšej si posedím v nejakej dobrej reštaurácii
@fukaj neurazaj burger . To čo ty preferujes je len niečo čo sa tak snaží tváriť. To ako keby si banán natrel na oranžovo a tvrdil že preferujes pomaranc ktorý sa ľahko šupe .
@fukaj mimo je akurat tak tvoj priklad s futbalom, nezda sa mi ze by sa forum volalo "Podme si honit nad tym aky je mcdonald super, ti co tam nejedavate sa prosim nevyjadrujte"
@fukaj toto co si ty kupujes neni burger ale smetie bracho ... to neni kvalita, domaca zemla, domace maso .... ale ako nedbam, ja zerem kvalitu, ty zeries odpad, ked si spokojny, tak ok
Raz mesačne cca ale mekac beriem tak že je to lacné jedlo a je na každom rohu a keď nemám čas ale som hladná tak je to najlepsi pomer cena-nasýtenie-chuť. Môj ex to nosil domov ty kokos dobre že nie každý týždeň, fuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
" prvý mekáč v Československu (1992) "
kazdopadne u mna myslim ze v priemere tak raz mesacne a asi polku casu si dam len kuraci wrap lebo on ma uplne ze super kalorie a makra a je hrozne dobry A polku casu dam nejake yolo s velkym big tasty alebo nejakym special menuckom alebo swiss king ked je
@H8u nie je to nechutne "akože" ale je to nechutne naozaj uplne maximalne teda najmä pokial ide o hranolky a hambace... este tak zmrzka alebo taky jablkovy mušt, ale inak...
A nehovoriac o tom, že keď som v zahraničí, tak je McDonald často veľmi výhodná rýchla voľba. Nie je drahý a vieš čo dostaneš.
a nie je to ani v štýle "fuj fastfood z princípu", ale skôr beztak jedávam mimo domu minimálne a keď aj, tak toto nie je moja prvá voľba čisto kvôli osobným preferenciám
určite sa tam ale vrátim minimálne kvôli škoricovej cole zero
Inak podla mna nezdrave jedlo by malo byt aspon chutne a to mekac pre mna nieje (mozno tie wrapy su celkom ok, ale radsej ako ten burger si dam chlieb s natierkou a mam z toho lepsi gastronomicky zazitok).
rovnako tak velmi prisne pravidla a podmienky by asi neboli pre odpad, ale kazdy samozrejme povazuje za odpad to co uzna za vhodne