Brigádovali ste tam niekto ? Chcem počuť nejaké reálne názory ľudí, ktorí tam robili, nie tých, čo na to nadávajú ani tam nepracovali nikdy. Ide mi hlavne o to, koľko ste dostáali na hodinu, koľko trvalo než vás zaučili, aké pozície ste robili, ako dlh
v slovenskom netuším.. vonku ta dobre zaplatia.. su tam fofre ..vkuse volaco... rýchlo rychlo vkuse volaco.. mne vadilo len to že som pracovala pre niečo čo by som najradšej videla v plameňoch... horšie by už bolo pracovať pre Monsanto
No úprimne nič moc.. Musíš byť flexibilný na túto robotu. Tam to nekončí tým že obslúžim pár zákazníkov a adios mám padla.. častokrát sú tam rôzne akcie napríklad tá kinder party pre deti alebo tak a musíš tam ostať do 22 napríklad.. treba sa pripraviť na rôzne druhy práce atď.. ja osobne by som radšej hľadala inde, ale zas no, človek si nenavyberá. A čo sa týka platu ten sa mení podľa toho na akej pozícii si keďže v McDonalde sa aj ako brigádnik môžeš dostať na vyššiu pozíciu a tak, ale nečakaj nič extra, taký priemer ako všade inde
platia 2,50 na hodinu plus za uniformu nejake priplatky....kamarat tam pracoval vravel ze tam musi poriadne makat vkuse, vsetko ta tam naucia takze ked si neni uplne nesikovny tak tam nemas co posrat
platia uz celkom schopne kedysi to nebola slava, ak hovorime o mekaci na SR. ale priprav sa hlavne na to ze su tam fofry a obcas nemas cas si ani prdnut. Ked nebudes dojebavat vela veci tak ta veduci neroztrhaju v zuboch ale davaj si bacha na chyby, oni si potrpia na spokojnu klientelu.
bože prerazím ťaa hrabeš sa do mekáča a do tesca nechceš ísť a tam budeš ale tiež za pokladňou si nemyslii a kamoška tam robila a vraj to bolo dosť hrad čo sa týka smien, že musela dosť odpracovať a niekdy aj do noci tam musela byť a samozrejme zhon ak si niekde v centre mesta, čo väčšinou hľadajú do takých. ale zas je tam možné povýšenie takže to je fajn.
3,50 na hodinu popri strednej škole, dosť v pohode. Ako zaučený si do 10 dní, oficiálne by to malo byť pol roka ale samotné zaučenie nie je tak zložité, horšie to je s "poučkami", čo máš vedieť.
Vedz ale že tí na vyšších pozíciách sa toho musia učiť OMNOHO viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vedz ale že tí na vyšších pozíciách sa toho musia učiť OMNOHO viac.