tommy, je to MD5 hash aj podla mna, dokonca aj dlzka stringu je 32 znakov, ale vypada to na to, ze je to MD5 hash MD5 hashu ... asi preto softy na nom seknu, lebo sa zacyklia
Dik uz som to poriesil.. Je to md5, len som spravil malu chybu v subore v ktorom bol hash ulozeny. Ale heslo som aj tak necrackol, mam slaby chladic a nejako vyskocila teplota CPU takze ak to ce niekto cracknut moze len ten hash ulozte do suboru takto:
mno ako asi ... zoberies slovniky a prezenies to cez ich hashe ... nakolko vacsina userov pouziva veeelmo lahke hesla ako krstne meno, zdrobneninu mena a podobne
MD5 je sifra, ktora robi jednosmerne hashe ktore sa nedaju desifrovat (spatne previest hash na sifrovane slovo). Da sa jedine vyuzit dictionary attack (vyberas slovo spravis jeho hash, porovnas s povodnym a ak nesedi, tak porovnavas dalej) alebo brute force - zoberes slovo aaaaaaa spravis jeho hash, porovnas a ak nesedi vezmes aaaaaab atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
root:67321c4df53c94f9fbf4ba5b69550052
Normalne md5 ide rozjebat?
To by som aj ja rad vedel ako
Nejake kryptovanie?