podla mna nieje to len vinou medii ze ludia nerozmyslaju, jednoducha masa je masa a ta nikdy nerozmysla, sprava sa len ako obycajny dobytok....ak by masa rozmyslala uplne by ignorovala slovenske media a tie by v sucastnej podobe skrachovali....diskusia na tuto temu by mohla byt velmi rozsiahla a tolko casu na pisanie nemam.....
PS: nechapem ludi, ktori napr. do tejto diskusie napisu nieco ako "ze je dlhy" alebo "to sa mi nechce citat", tieto prispevky nemaju absolutne ziadnu hodnotu tak je zbytocne ich sem pisat....
aj ja suhlasim..ale prakticky je to chyba spolocnosti a nie medii lebo zijeme v skorumpovanom systeme a media vzdy budu oblbovat a zavadzat a len blby ludia sadnu na lep a nechaju si do hlavy vtlacat tie nezmysly..akurat ze potom takyto oblbnuty ludia skodia tym,ze volia zavadzajuce strany ako SDKU,SaS... a doplacaju na to normalny ludia,pretoze tych blbych bude vzdy viac a preto sa to toci ako zacarovany kruh a neda sa s tym nic robit
@takytypek máš pravdu, robiť sa s tým nič nedá. ľudia si už príliš zvykli na dnešný systém, na médiá, na telenovely , pop, diskotéky.... všetko sú to nástroje na oblbovanie.
@obnoxious jj to pekne serie aj mna...nech si hovori kazdy co chce, tí ktorí nepatrili do masy to mali, maju aj budu mat vzdy o cosi tazsie nez "masochisti" ...a tiez ma neskutocne sere, ked ta hocijaky idiot na nete otravuje s gramatikou je to moja vec ako pisem a nikoho do toho nic nieje, ja tiez neotravujem ludi s gramatikou co pisu stylom "THAktH00 BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO"
asi som dusevne chory, ked sa kazdy den na chvilu zamyslim ake by to bolo, keby som vrazdil ludi....cela spolocnost a system mi ide na nervy tak zvazujem ci by som isiel napr. do budhistickeho klastora kde by som mal od vsetkeho pokoj....
@obnoxious to ano..ale stale su to len prostietky na manipulovanie..PENIAZE=OVLADANIE MEDII=KOPEC NAINFIKOVANYCH A LAHKO ZMANIPULOVATELNYCH LUDI..napriklad mne sa nepaci ako pisu v azetackych aktualitach o Ficovi..doslova ludi navadzaju,aby ho nemali radi a ludia to hltaju ako male deti..minule tam bolo nieco ako : a Fico zase zacinal nieco o.. a takto manipuluju a snazia sa predat svoj nazor
@kaku a ešte ma dojímajú ludia ktorí vyhlasujú "som slobodný" a vzápätí sa idú natriasať na diskotéku do rytmov techna, čo je jeden zmixovaný tón bez akejkolvek umeleckej hodnoty
@kaku raz sa ma pytali ze ci mam rat svoju krajnu ako som spokojny so SR a systemom a ci sa povazujem za vzorneho obcana a ja ze neznasam tento vyje**ny system a ked budem stary tak sa asi necham odpalit niekde v parlamente
@obnoxious techno sa este ako tak da aj ked ja sam pocuvam skor rock a metal ale ked pocujem rap a hlavne ten slovensky mam chud si gulkou prevrtat mozog.
hlúpi ľudia prikývnu skoro na všetko. a potom to aj tak vyzerá v tej stupídnej spoločnosti. samá imbecilita, neschopnosť niesť následky za svoje činy ...
že je dlhý? máš pravdu, radšej si choď prečítať markízu alebo emmu, aby si bola IN
@thrwtchr bohuzial, mna sa pred narodenim nikto nepytal ci chcem byt v tejto spolocnosti a tak teraz som tu uvezneny ako v base
@takytypek keby sa ma to niekto opytal, tak tiez poviem to co ty
, na SŠ sme na konci roka vyplnovali dotaznik (prisiel nejaky clovek nas lanarit) aby sme sa pridali do armady....tak som napisal, ze celu armadu by mali zrusit, tie prachy sa kdekolvek na SR daju pouzivat vhodnejsie a tych 8 stihaciek z toho su prevadzky schopne 2 nikoho neochrania tak nech sa s tym nestrapnuju...podla mna ma SR armada jediny vyznam max. v zachrannych zlozkach pri katastrofach apod. alebo potom nech su vojaci ako posila policajtov v ciganskych osadach, hliadky v mestach apod.
@hajzelodkosti v podstate ani mna tu nic neohuruje xD obcas sa sem chodim pozriet ake problemy ostatní riesia...od zajtra sa asi preorientujem na pc.sk alebo vesmir.sk apod.
@kaku armada je potrebna a peniaze by nanu boli v pohode kebyze politici nekradnu, a na Slovensku je taky vyjebany sistem ze sa ty necudujem ze chces odist prec..... @takytypek vojaci by v pohode v ciganskej osade vydrzali.... @obnoxios jj rap atd.... ogrcal by som ich...... A media sa nam snazia nanútit svoj vkus.... a nenavidim takzvane podprahove reklamy.... napr. na Kelta vo Farme
všetky veľké organizácie vedia, že zmanipulovaná masa pustí prachy a bude ich voliť/hlásiť sa k ich cirkvi/športovému klubu/spevokolu a bude tu kľud a poriadok..........o tomto je spoločnosť
kým boli médiá slobodné, boli prenasledované a utláčané, prečo asi?!
bohuzial je to tak ako sa pise v clanku ... niekedy sa az nesdtacim divit ako hlboko je v ludoch zakorenena propaganda a pokriveny svet ... ja neviem co mam robit lebo ludia si ani NECHCU dat vystvetlit ci vypocut INY NAZOR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
PS: nechapem ludi, ktori napr. do tejto diskusie napisu nieco ako "ze je dlhy" alebo "to sa mi nechce citat", tieto prispevky nemaju absolutne ziadnu hodnotu tak je zbytocne ich sem pisat....
pozeraj alebo nepozeraj, počúvaj alebo nepočúvaj, ber si z toho niečo alebo si z toho neber nič.
že je dlhý? máš pravdu, radšej si choď prečítať markízu alebo emmu, aby si bola IN
@takytypek keby sa ma to niekto opytal, tak tiez poviem to co ty
, na SŠ sme na konci roka vyplnovali dotaznik (prisiel nejaky clovek nas lanarit) aby sme sa pridali do armady....tak som napisal, ze celu armadu by mali zrusit, tie prachy sa kdekolvek na SR daju pouzivat vhodnejsie a tych 8 stihaciek z toho su prevadzky schopne 2 nikoho neochrania tak nech sa s tym nestrapnuju...podla mna ma SR armada jediny vyznam max. v zachrannych zlozkach pri katastrofach apod. alebo potom nech su vojaci ako posila policajtov v ciganskych osadach, hliadky v mestach apod.
"niekedy je dobré, keď človek vie na čom je! a preto moja otázka, chceli by ste sa so mňou vyspať?"
"Pyco, Kolenik a Kostelny" (ze su gayovia)
sila médií bude vždy velká.. a už keď sa sústreduju len na zisky a nie na ludí , iné to byť ani nemôže...
a suhlasim s @thrwtchr a @6
odkedy médiá vlastnia veľkopodnikatelia, nie sú také užitočné, ako bývali
ale to s tou masou @kaku a @obnoxious
všetky veľké organizácie vedia, že zmanipulovaná masa pustí prachy a bude ich voliť/hlásiť sa k ich cirkvi/športovému klubu/spevokolu a bude tu kľud a poriadok..........o tomto je spoločnosť
kým boli médiá slobodné, boli prenasledované a utláčané, prečo asi?!