Prevez sa do Ziliny, sprav si prechadzku cez centrum, okolo kostola(history) bulvar(pivo,tesco), plavaren(sport), velky diel(intraky)az na univerzitu(ciel), vojdi do velkej budovy kam chodia všetci(rektorat) v lavej casti budovy su humanitne vedy(zelene?), pozri po chodbe ci je tam nejaky naruzivy student, tak isto nejakych najdes v kantine
...
vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie/plany.php
-> Fakulta -> Fakulta humanitnych vied
-> Odpor -> 3.2.4 - Knižnično-informačne študia.
@zuzana15 Ja som sa tam hlásil pred rokom, no teraz už pred dvoma. Hlási sa tam veľa ľudí. Testy vlastne boli z 2 častí. Najprv žena hovorila jeden príbeh, a z toho príbehu vlastne boli nejaké otázky, a na to človek mal odpovedať, potom tam bol normálne ako psychotest. Ja som sa tam nedostal, ale známy sa tam dostal a povedal že je to úplne ľahké. On vlastne už predtým robil trochu s reklamou a s článkami do časopisov a povedal, že tá škola mu nič nedáva, ale že aspoň je tam dobrý kolektív.
Hodne šťastia na skúškach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jedna cast testu je kde vyznacujes tie kolonky ze uplne nie az uplne ano a tam mas vseliake tie take otazky ze robim rad sam a blabla
aha...a myslíš, že na magisterké z toho sa dostane aj niekto, kto z otho nemá baklára?
...
vzdelavanie.uniza.sk/vzdelavanie/plany.php
-> Fakulta -> Fakulta humanitnych vied
-> Odpor -> 3.2.4 - Knižnično-informačne študia.
Hodne šťastia na skúškach