takze tento rok maturujem a chcela by som ist na medinu(zubny lekar).. zaujimalo by ma na kam chodite vy a ako sa vam to zda ci mate dobrych profesorov.. ci mate skolsku kniznicu v ktorej sa daju aj zohnat knihy co potrebujete.. napr aky mate intrak..
chodim na kurz a je mi to uplne nanic najlepsie sa to uci samemu cloveku doma, tam sa to treba len nabiflit a nabiflit a robit otazky potom.. kam chces ist? na zubarinu beru vasde strasne malinko ludi v porovnani so vseob., takze tam treba uplne najlepsie spravit prijmacky.
ahoj no ja bud olmik alebo brno ale davam si aj kosice a kedze som martincanka tak si davam u nas vseobecneho lekara a zubneho technika.. keby sa nedostanem za zubara tak rok zubneho technika... to nebudu zbytocne vedomosti
ee, cely zivot sa sparat ludom v ustach, to nie je pre mna normalne na vseob. ale uz dost dlho u mna pretrvava desivy pocit hrozy, ze sa tam nedostanem
Ja som na tom podobne ako ty-medina-a práve tá zubarina ma láka.. ale tak no-trúfam si len na tieto slovenské školy, ale ak sa to nepodarí tak sa nezabijem no..
...len si nedavajte kosice..viem o com hovorim..piaty rok tam driem..kazdopadne cechy,keby som mohla znova,jednoznacne brno.i ked,podla mojich kamaratov z brna aj tam to je masaker,ale medina je masakralna vsade,len kosice komplikuju viac zivot!
@blackrain tvoji kamosi tam studuju medinu ci poznas aj dakoho na zubarine? (moja sestra studuje medinu v MT a tiez je to masaker hold tazka skola ale stoji za to)
ja som pocula ze v ke mate daku internatnu policiu ci co
@Singourney nema... ja studujem v Brne tiez- filozofiu a nejako na nas skaredo nepozeraju alebo tak... ani s ucivom ako takym problem nie je, nazvy su aj tak zvacsa latinske a u nich v rocniku je myslim 60% slovakov, cize jedine na co sa momentalne stazuje su skusky
piči, ta nemčina (A) však viem, že si náš filďácky, ale zas, keď napíšeš študujem v Brne - filozofiu, tak si to nikto nevysvetlí, že nie filozofiu, ale si na filde
//kamarat to studuje tiez a dal si i pravo a teraz sa mu smejeme a nedavno sme zartovali, ze ked to skonci a bude profesor tak mu tam poslem na F svoje deti.. povedal..
Aby reč nestála - zhodou náhod študujem aj filozofiu, konkrétne na tej fakulte, o ktorej bola reč.
A nemám pocit, že by moji spolužiaci (vrátane mňa) boli mimoriadne exotickí v porovnaní s ostatnými študentami. V ročníku je nás okolo 70 asi, zrejme taký normálny počet, ani málo, ani veľa.
Tak minulý rok som bol na informatike na matfyze (exotika z pohľadu "filďákov"), teraz som na FF (exotika z pohľadu matfyzákov), ale nemám pocit, že by sa študenti nejak extrémne líšili, ba práve naopak, mám pocit, že majú viac spoločného než odlišného.
Tušil som, ako to je myslené, ale snažil som sa na celý ten humbug pozrieť trochu triezvo a nesnažil sa stoj-čo-stoj o hľadanie vtipných prvkov.
A nejak som ti chcel naznačiť, že študenti filozofie sú fakt vcelku bežní a obyčajní ľudia (až na niektoré výnimky, ktoré sa nájdu ale všade).
Je jasné, že rôzni študenti majú odlišné záujmy, že informatici majú záľubu v informatike a filozofi vo filozofií - ale to z nich nerobí exotov, potom by bol v podstate každý študent exot : )
@alpynus uplne suhlasim s poslednou vetou... sice i so zvyskom ale
kazdy student je exot
ved kazdy sme jedinecny a originalny i ked to tak nemusi vyzerat a tak ako filozofa moze bavit i programovanie, tak informatika zas filozofia a i takych poznam..
ja to len proste neberiem prilis vazne.. hlavne preto, ze kopec ludi sa snazi delit.. "my sme to" "oni su LEN tamto"
dolezita otazka je, aky je kto clovek a nie kto co studuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ozaj, ak chces drby, skus sa pohrabat trosku tuná: » forum.lf1.cz/viewforum.php?f...
a este @chiflada
ty si na tom ako? kam vsade si davas prihlasku? kolko toho uz vies?
a chodím tiež na kurz a sa mi to celkom dosť pozdáva.
Podľa mňa je to veľmi zaujímavé povolanie..
ja som pocula ze v ke mate daku internatnu policiu ci co
piči, ta nemčina (A) však viem, že si náš filďácky, ale zas, keď napíšeš študujem v Brne - filozofiu, tak si to nikto nevysvetlí, že nie filozofiu, ale si na filde
//kamarat to studuje tiez a dal si i pravo a teraz sa mu smejeme a nedavno sme zartovali, ze ked to skonci a bude profesor tak mu tam poslem na F svoje deti.. povedal..
"si blbec, alebo opity" //
Mám pocit, že niekto tu má zvláštne predsudky, ale nechcem ukazovať prstom : )
milujem filozofiu veľmi. a pokojneeeeeeee, nech sa mi smejú, mne je to jedno.
@alpynus vsimaj ten palec.. na ci nick ukazuje
ano mam predsudky.. ja filozofiu neznasam preto obdivujem ludi, co sa na to podujmu..
btw exot nema len negativny vyznam..
@grietusha smiat sa ti nebudu.. mozno plakat
ale nie.. a fakt tam teda ides?
Ten palec oceňujem, si vynaliezavý
Aby reč nestála - zhodou náhod študujem aj filozofiu, konkrétne na tej fakulte, o ktorej bola reč.
A nemám pocit, že by moji spolužiaci (vrátane mňa) boli mimoriadne exotickí v porovnaní s ostatnými študentami. V ročníku je nás okolo 70 asi, zrejme taký normálny počet, ani málo, ani veľa.
rec stat snad nebude.. ale hm.. pre vacsinu nefildakov je filda "exoticka" fakulta sama o sebe a to vies, ked si jednym z exotov tak ich tazko uvidis
a to vravim s vedomim toho, ze som bol a stale neprestal byt sucastou FF (prerusena aj)
Tak minulý rok som bol na informatike na matfyze (exotika z pohľadu "filďákov"), teraz som na FF (exotika z pohľadu matfyzákov), ale nemám pocit, že by sa študenti nejak extrémne líšili, ba práve naopak, mám pocit, že majú viac spoločného než odlišného.
Možno sa len nesmejem pri slove "exot"
Tuším, čo mi asi odpovieš - niečo v duchu "z extrému do extrému".
Ale naozaj mám pocit, že sa študenti na univerzitách od seba neodlišujú vôbec až tak veľmi, ako to o sebe s radosťou tvrdia : )
Ja za exotov skôr pokladám "študentov" na akadémiách výtvarných alebo múzických umení.
nechcel som hanit ani znevazovat niekoho.. a to myslim vazne..
poznam ako ludi z fildy dokonca priamo filozofov a takisto informatikov a kopec dalsich studentov inofakultnych..
delba ludi nenastava podla fakult, ale zaujmov a ludi ako takych..
takze to exot je skor myslene zo srandy ako ze by som tym chcel nieco vyjadrit
teda ak sa to niekho dotklo, tak ja som to tak fakt nemyslel..
------
Tušil som, ako to je myslené, ale snažil som sa na celý ten humbug pozrieť trochu triezvo a nesnažil sa stoj-čo-stoj o hľadanie vtipných prvkov.
A nejak som ti chcel naznačiť, že študenti filozofie sú fakt vcelku bežní a obyčajní ľudia (až na niektoré výnimky, ktoré sa nájdu ale všade).
Je jasné, že rôzni študenti majú odlišné záujmy, že informatici majú záľubu v informatike a filozofi vo filozofií - ale to z nich nerobí exotov, potom by bol v podstate každý študent exot : )
kazdy student je exot
ved kazdy sme jedinecny a originalny i ked to tak nemusi vyzerat a tak ako filozofa moze bavit i programovanie, tak informatika zas filozofia a i takych poznam..
ja to len proste neberiem prilis vazne.. hlavne preto, ze kopec ludi sa snazi delit.. "my sme to" "oni su LEN tamto"
dolezita otazka je, aky je kto clovek a nie kto co studuje
V mojom školskom kolektíve ale mám pocit, že niektorí sú velmi vzdialení "priemeru". A ich výskyt asi prekračuje "priemer" na iných školách.