Zaujímalo by ma kde študujete a ako ste spokojní so svojou školou, nejaké klady, zápory. Vybrali by ste si medicínu ešte raz kebyže viete aké to bude ?
podla mna zbytocna anketa, ked je tu tak 10 ludi... A siel by som znova sem, ze je to tahsie ja na Slovensku nevadi aspon sa snad lahsie da ist dalej potom.
Je mi to jasné .. už máš aj fotky aby každý vedel že si na medicíne.. ešte si napíš stav a do profilu si napíš ako miluješ anatku alebo niečo také aby náhodou niekto neprehliadol ze ma čo dočinenia s medikom
@ladylolita evidentne si nasratá, že ťa ignorujem tak máš potrebu sa vyjadriť aspoň sem to že mám fotku a všetko okolo toho je preto, lebo tú školu mám naozaj rád a žijem ňou a to prečo som založil túto anketu je aby som vedel aký dojem z medicíny majú iní ľudia, ako sa im tam študuje a či by sa na to zase dali a vôbec nie preto aby som sa pochválil, že som medik, nieje to zase nič extra, niektoré technické smery su podľa mňa oveľa náročnejšie ako medicína, tak sa otoč, urob tri kroky a naser si do huby, pa
správam sa primerane tomu ako sa správaš ty ku mne Nikoleta a pomodliť by sa mala mamina za teba za to že si nevďačná a kecáš na fórach ako sa ti nevenovali rodičia v detstve a podobné bludy ... nevďačnica
@memories1 samozrejme že sú a keď si prečítaš komenty vyššie aj som to napísal určite je kvantum ťažších škôl. jediné o čo mi ide je vedieť vaše názory ako sa Vám študuje na tej vašej škole, človek je trošku zvedavy a už si všetci myslia že sa chváli
no ja som tiez na medine v mt a ty si asi kus mladsi , cize ti radim ako starsia osoba , ze taketo fora zakladaj ,az ked budes po vacsich skuskach pripadne pred statnicou...lebo vyzera to teraz tak ,ako chvalenie alebo ako mudrovanie nad kvalitou studia na jedn.fakultach...postupom casu prides na to,ze neni az take dolezite ,kde studujes...a tiez nazory ako ste spokojni so studiom - tak vacsinou je jasne, ze ten,kto ide na medinu ocakava v prvom rade kvantum uciva, cize neni extra prekvapeny ,ked to tak aj je... a pytat sa ,ci by sa na to dali znova - no drviva vacsina by sa uz nedala...hlavne ti,co maju krok od toho ,ze su z nich uz skutocni doktori.
a pre memories a inych,co si myslia,ze sa to da len nabiflovat...no take predmety ako latincina pripadne biologia , to sa este da...ALE postupom casu prichadzaju fakt drsne predmety,kde sa za kratky cas treba naucit kvantum informacii a este ich aj vediet prepajat (napr.neurologia, interna medicina, ) popripade niekde netreba az tak prepajat (anatomia,histola...ale ked mas z toho 1000 stran na skusku ,kt. treba nie ze precitat, ale realne vediet, samozrejme,ze sa to teda nabiflit NEDA...to by musel byt iny autista . a este je zvykom davat testy,kde treba pouzit naucene a vydedukovat spravnu odpoved,ziadne take, ze toto zakruzukujem,toto som dakde cital ...
a ano, su aj ine tazke skoly, ci uz tazsie ako medicina neviem, ja by som to aj tak nejak nerebrickovala, lebo kazdemu ide nieco ine...vseobecny nazor je vsak taky ,ze prirodovedne a technicke su tazsie ako humanitne a ja s nim suhlasim
@coleshepter ta fyzika je skor o nauceni ako o vedeni riesit ulohy Ja som fyziku podcenil ,lebo som chodil na olympiady + doma som ju velal rozoberal ale tam treba mat vela informacii proste nasrotenych, co je lahsie pre vacsinu ludi ako chapat
@matusqa96 no ale tak to casto funguje a treba to brat ako realnu vec
@coleshepter neviem co cakas, ked najtahsie priklady su tam asi, ze 3+5. Nieco su tam aj celkom normalne ale proste treba ovladat zakony, dobre picoviny co su popisane niekde a tak no
@coleshepter no skôr ide o to, že ja zamdlievam už len keď niekto začne rozprávať o nejakej chorobe, alebo keď vidím ihlu...som proste neuveriteľne psychicky odolná!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Choď na archeologiu, muzeologiu...
@poppyseed nieco tam je : )
A napr. chyba ti tam Hradec Kralove
teoreticky medicinu dokaze kazdy vystudovat,kto sa vie biflovať...
no ja som tiez na medine v mt a ty si asi kus mladsi , cize ti radim ako starsia osoba , ze taketo fora zakladaj ,az ked budes po vacsich skuskach pripadne pred statnicou...lebo vyzera to teraz tak ,ako chvalenie alebo ako mudrovanie nad kvalitou studia na jedn.fakultach...postupom casu prides na to,ze neni az take dolezite ,kde studujes...a tiez nazory ako ste spokojni so studiom - tak vacsinou je jasne, ze ten,kto ide na medinu ocakava v prvom rade kvantum uciva, cize neni extra prekvapeny ,ked to tak aj je... a pytat sa ,ci by sa na to dali znova - no drviva vacsina by sa uz nedala...hlavne ti,co maju krok od toho ,ze su z nich uz skutocni doktori.
a pre memories a inych,co si myslia,ze sa to da len nabiflovat...no take predmety ako latincina pripadne biologia , to sa este da...ALE postupom casu prichadzaju fakt drsne predmety,kde sa za kratky cas treba naucit kvantum informacii a este ich aj vediet prepajat (napr.neurologia, interna medicina, ) popripade niekde netreba az tak prepajat (anatomia,histola...ale ked mas z toho 1000 stran na skusku ,kt. treba nie ze precitat, ale realne vediet, samozrejme,ze sa to teda nabiflit NEDA...to by musel byt iny autista . a este je zvykom davat testy,kde treba pouzit naucene a vydedukovat spravnu odpoved,ziadne take, ze toto zakruzukujem,toto som dakde cital ...
a ano, su aj ine tazke skoly, ci uz tazsie ako medicina neviem, ja by som to aj tak nejak nerebrickovala, lebo kazdemu ide nieco ine...vseobecny nazor je vsak taky ,ze prirodovedne a technicke su tazsie ako humanitne a ja s nim suhlasim
Najlepsie je ze ešte ani skripta nemam a tam je okrem B a Ch este aj fyzika
2. fyziku ťa môže hockto doučiť, je to najkrajší predmet na svete
snáď môj drahocenný bracek zdvihne zajtra zadok a zbehne mi po ne
mama chcela aby som po nej zdedila ambulanciu, no, môže snívať (ach)
@matusqa96 no ale tak to casto funguje a treba to brat ako realnu vec
@bress ako sa to musím nabifliť? :/ nijéé