Ahoyte..predstavim vam moj problem-doteraz asi najvacsi zo vsetkych a tyka sa vyberu vysokej skoly..gympel ubehol strasne rychlo,zrazu som sa ocitla v stvrtaku a v bezradnej situacii-kam dalej mam maminu lekarku,tak vacsina rodiny a znamych ma nabadala z
No, to je zložité. Ale mala si ísť na to, čo baví teba a nie čo chcú tvoji rodičia, okolie. Takže by bolo asi najlepšie pripravovať sa pomaly na prijímačky na tlmočníctvo a ak sa bojíš, že za ten rok jazyky zabudneš, skús navštevovať nejaké jazykové kurzy.
Inak to dobre poznám, ja si kvôli tomu, že som šla na to, čo ma nebaví, musím teraz urobiť 2 roky naraz, aby som to ukončila a pokúsila sa ísť študovať niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Inak to dobre poznám, ja si kvôli tomu, že som šla na to, čo ma nebaví, musím teraz urobiť 2 roky naraz, aby som to ukončila a pokúsila sa ísť študovať niečo iné.
ale ak ti jazyky isli na gymply, myslim, ze by si to nemala celkom zabudnut..ale nejake tie kurzy-to je velmi dobry napad