Čo by ste mi poradili si vybrať? Lekársku fakultu v Bratislave alebo Martine. Viem, že všetko má svoje za a proti, ale aj tak ocením vaše postrehy, skúsenosti atď... Naozaj sa neviem rozhodnúť. A mimochodom, ako ste dopadli tí, čo ste robili tento rok pri
@sabca77 ty chodis na JLF, vsak? Je tam naozaj vsetko take idealne, lebo kazdy si to chvali a pravdepodobne sa pre nu aj nakoniec rozhodnem, to ja len som sa nechala trochu uniest mestom v BA som z maleho mesta, takze vsetko vacsie mi pride ako iny, uzasny svet
@rheia gratulujem . Ty si zas chcela ist viac do BA, co som si tak vsimla ine diskusie, vsak? Nooo asi si naozaj vyberiem Mt. Ja len..... no na Kosice sa mnohi stazuju, Martin kazdy chvali, ale o BA sa mi zda, ze sa velmi nehovori....chcela by som vediet, aky je vo vseobecnosti na tu skolu nazor....
Inak este niekto, kto chodi do Mt. Da sa aj pred prvakom vybrat s kym budem na izbe? Lebo jedna moja spoluziacka ide a bolo by super, keby sme mohli byt spolu
@vikppop Ja asi nepojdem do MT nakoniec hoci celý rok som tam chceol ísť a mal som aj 152 bodov ale po tom čo som dnes počul o tej fakulte asi pojdem do ČR a prenechám miesto ludom čo chcu tam ísť.
@vikppop Ale gratulujem, do MT nie je sranda sa dostať a prajem ti tam čo najviac úspechov. Asi si vyber MT lebo BA je sparťan totálny, aj tam ma zobrali takže niesom nijak zaujatý
@corwinuss prosim, povedz, co si sa dozvedel nech sa zachranim, kym mozem hoci aj do spravy, prosim ja inak lutujem, ze som si nedala ani prihlasku do Ciech, ale co uz, no
@sabca77 Zas JLF je dobrá škola a čo viem profáci sa vraj venuju dostatočne Mne je len určitým spôsobom nesympatická ta fakulta. Aby som vás nahodou neurazil. Ved v MT poznám kopu v pohode ludí
@vikppop Áno, BA je môj sen, mám tam polovičku Som chcela všeobecné, ale pôjdem na tú zubarinu, asi by mi bolo ľúto sa toho len tak vzdať. V BA poznám ľudí a prakticky nikto ani z medikov na Družbe sa nesťažoval, že kam sa to dostal, spokojní sú. Ale zase je moderné povedať, že JLFUK je lepšia... ako by som ti to povedala, majú lepšie hodnotenia. Ja tam nechcem ísť aj napriek prijatiu, radšej niekomu pustím miesto Ale je to na tebe, Bratislava nie je zlá podľa mňa tiež
MT je pohoda len nieje to také klasické študentské mesto že by to tam ceztýžden žilo ako napríklad ZA, BB, BA,TT, KE ...
Ale cezvíkend sa dá parádne vyblázniť A ked ma clovek aspon kúsok rád hory tam Mála a Velká fatra je podlamna na chill out top
Zo školy počuvam kadejaké príhody a aj rozne nadávanie na profákov ale podlamna nepodstatné lebo tak nadáva skoro každý žiak čo nespravíí skúšku aj na inej skole
@1topsecret Nie Teda ak by ma minuly rok vzali do Brna, tak by som sla jednoznacne tam .
Ale teraz ti neviem takto povedat, som tu spokojna a uz by som asi nemenila
Ja by som šla asi do BA - skôr zo subjektívnych dôvodov, lebo si myslím, že keď má človek niečo v hlave a chce sa učiť, tak medzi tými fakultami nejaký veľký rozdiel pociťovať nebude. Možno sa mýlim, tie školy nemám nejak extra pozreté, dávala som si len Česko. Počula som, že v MT síce končia lepšie v tých porovnávacích skúškach, ale sú to práve oni, kto ich vyrába. Choď tam, kde ťa to viac ťahá
Chodim do Ba... takze Bratislavu by som si pravdepodobne vybrala , kvoli menu fakulty a kvoli vzdialenosti. Co sa tyka Martina , pocula som , ze su tam prevazne zahranicni studenti a , ze celkovo menej vyhadzuju studentov, kedze ich zoberu aj ovela menej ako v Bratislave. A rozhodovala by som sa asi podla toho co mam blizsie k domu a kde pripadne niekoho poznam. Bratislava viac zije , takze ta to bude lakat ist von , ale myslim si ze aj v Martine sa da zabavit ak clovek chce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Inak este niekto, kto chodi do Mt. Da sa aj pred prvakom vybrat s kym budem na izbe? Lebo jedna moja spoluziacka ide a bolo by super, keby sme mohli byt spolu
... Akoze, streda vecer, polnoc a mesto totalne zakapate... som nikde inde nezazil ..lulz
@vikppop Áno, BA je môj sen, mám tam polovičku Som chcela všeobecné, ale pôjdem na tú zubarinu, asi by mi bolo ľúto sa toho len tak vzdať. V BA poznám ľudí a prakticky nikto ani z medikov na Družbe sa nesťažoval, že kam sa to dostal, spokojní sú. Ale zase je moderné povedať, že JLFUK je lepšia... ako by som ti to povedala, majú lepšie hodnotenia. Ja tam nechcem ísť aj napriek prijatiu, radšej niekomu pustím miesto Ale je to na tebe, Bratislava nie je zlá podľa mňa tiež
Ale cezvíkend sa dá parádne vyblázniť A ked ma clovek aspon kúsok rád hory tam Mála a Velká fatra je podlamna na chill out top
Zo školy počuvam kadejaké príhody a aj rozne nadávanie na profákov ale podlamna nepodstatné lebo tak nadáva skoro každý žiak čo nespravíí skúšku aj na inej skole
Ososbne život v BA nemusím ...
Takze odporucam !
Ale teraz ti neviem takto povedat, som tu spokojna a uz by som asi nemenila