Ja som robila minuly rok ešte. Bio bolo minimalne z tych skript, z chemie nic, jedine z fyziky niektorym prikladom pomenili len hodnoty. A celkovo, prijimacky do Brna su take tipos bingo. Ja som sa z nich vratila domov so slovami "mami, kde mna vezmu do Brna, tak vsetci su hlupi, lebo som si nebola ista nicim, tipos" . A nakoniec ma tam vzali aj na zuby . Jednoducho tymto srdcervucim pribehom chcem len povedat, ze - nie, nikto tie prijimacky poriadne nevie a je to dosť nahoda ci ta tam prijmu alebo nie. Mozno pomozu pripravaky do Brna, ktovie...ja som tam nechodila tak neviem povedat.
Väcsinou vytvoria nove otazky, ale nieco sa moze opakovat. A proste Brno je take, ze sa nan nenaucis, musis mat prehlad a prepajat znalosti, alebo musis stastne natipovat Kazdopadne ja som tam na kurzy nechodil a v pohode som sa tam dostal este aj do vedeckej triedy
@likjul Prečo len snívať? Dostať sa do Brna je v pohode oproti inym fakultam napr. MT. Ale doporucujem ti Brno, ja som tu velmi spokojny. Vyborne vybavenie, vela moznosti do coho sa zapojit, skvele prednasky, to co ukazuju v tom videu su len take "nepodstatne" veci.
Tu ti bude treba hlavne potom. Ta medina je aspon dost v Brne postavena na fyzike sa mi zda Biofyzika je tu seriozny predmet Dokonca tam je aj otazka na skuske o derivaciach a integraloch Ale tak medina je prirodovedny odbor tak ta fyzika je na mieste Ako bez fyziky rozumiet fyziologii potom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov