nebolo to ľahké, ale to som ani nečakala na to že som sa ta vôbec nepripravovala a niektoré veci v teste som videla prvý krát, tak to dopadlo celkom dobre mám 137 bodov, tak teraz už len stresujem aká bude hranica
v MT čakám hranicu nad 130, okolo 135 asi skôr ale zas ťažko povedať, vraj je nás menej a vraj sa menili otázky. A prijímačky? Tak na to, že som sa tam išla najesť a na výlet a skončila som s toľkými bodmi, s koľkými som skončila tak som v šoku, že budem prijatá Ale idem do BA, takže Martin nechám plávať, Bratislava je bližšie a ľúbia sa mi tie električky
Otazky neviem, ci sa menili, bola som na tych troch kurzoch, co boli pred prijimackami a tam nam hovorili, ze budu menit v tom zmysle, ze budu nie 4 ale 6 moznosti, ale boli 4, tak podla mna nic nemenili, ani uz nemali vela casu, aby tak vela otazok zmenili......no a ja mam 146 bodov, no stale sa kus boji,, aspon ked vidim, ako v Bratislave tento rok dobre pisu.....
@corwinuss Nakoniec ked som poratal tak len 7 Len do Ba na medinu nie je vyhra.Dufam, ze v MT neskoci prudko hranica Minuly rok bolo 131, ale tento rok este lepsie ludia napisali
@ameryka Ved v poho, ja som strasne ustrachany, cely rok som sa ucil Chapes ja sa uz neviem dockat na tu skolu Nevychvalujem sa. Je kopa ludi co dalo lepsie ako ja, mozno aj ty
@corwinuss no samozrejme, ze ano ale velmi stresujem, a mimochodom aj ty si ma teraz vystresoval. 152 bodov? A ty sa este pytas? Ved si nestratil ani 10 bodov, podla mna mozes kludne otvarat sampus
@vikppop Mne to stale nejde do hlavy, ze by som mal byt medzi 100 najlepsimi Ja som nevedel ako sa ta hranica bude pohybovat. Lebo vraj stale prudko rastie A hlavne vzdy som tuzil po JLF takze strasne nechcem aby sa mi to rozplynulo Lebo v tom Ba sa mi to vobec nepacilo
@nadejnastudentka Ťažko povedať teraz, keď ešte v pondelok utorok má prijímačky veľa ľudí. Ale šanca tam je.
Ale čo sledujem dohady ľudí, tak píšu medz 720 - 730. Uvidíme.
@adriii Tak zatial čo to sledujem som približne 230-ta, ale ešte tie dva dni... Inak nevieš ak to je, koľko ľudí zoberú vlastne? Či zoberú naraz viac, a potom sa to roztriedi na ine školy a aky je vlastne celkovy počet prijatych? Ďakujem
No oni musia ísť podľa svojho odhadu. Lebo nikdy nevedia presne koľko ľudí z prijatých im pôjde do Čiecha alebo Martina. Takže naberú viacej, ale neviem o koľko viac a potom si podľa potreby berú na odvolanie. Ale budú brať určite viac ako 300. Preto si nemyslím, že hranica by mala byť zase neviem aká brutálna. Koľko potrebuješ?
@adriii Fuuh, tak verim že sa tam zmestim A chcela by som sa spýtať ešte, mam taku brožurku doma o vyškach z min. roku... a píše tam, že z 3000 ludi do Blavy min. rok bolo prijatych 515... to sa berie že možno bolo prijatych, ale nastúpilo realne ovela menej nie?
@nadejnastudentka Viem o akej brožúre hovoríš a čísla tam nie sú pravdivé. Minuly rok sa hlásilo niečo cez 2100 tento rok o 40 menej. A brali minuly rok cez 300. Tento rok asi tiež toľko. Ale keď máš pravdivé údaje o počte prijatých tak je tam ten prvotný počet zapísaný, čiže mnoho z nich ani nepôjde na ich školu. A potom sa vyberá z tých čo napísali odvolanie.
Ahojte akú mám podľa vás šancu, že ma prijmu na zubné lekárstvo keď som sa umiestnil na 10. mieste a 9-ty mal o bod viac ako ja a jeho prijali? (zatiaľ je to zverejnené len na stránke, možno mi o týzdeň príde list s prijatím) len sa chcem spýtať na možnosti keby ma neprijali
Ja som na 17.mieste na zubarine. Získala som 139 bodov. Na všeobecnom som mala 135 čo je o krásny bodík menej ako berú. To znamená že výsledok zo zubného by mi úplne stačil na všeobecné, ale na zubné je to samozrejme málo.
Som smoliar.
@whatstheproblem ja som to mala takto vlani akurát presne naopak. ale o ton bod my sa to ešte mohlo posunúť @xcasanovaxx aj na ZuL by sa to ešte mohlo o ten bod posunúť. len počkaj, kým prejde termín na odoslanie návratiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a to mám dobrú náladu lebo som dnes dobre napísala testy a som spoko a nemám potrebu to verejne po nete vypisovať
Ale čo sledujem dohady ľudí, tak píšu medz 720 - 730. Uvidíme.
Som smoliar.
@xcasanovaxx aj na ZuL by sa to ešte mohlo o ten bod posunúť. len počkaj, kým prejde termín na odoslanie návratiek