ahojte,neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma školami...rada by som vedela,ako sa vam na jednej z tychto skol paci alebo niekomu,koho poznate...nejake postrehy,narocnot...
moja segra chodi do Brna,a mooc si to chvali vravi ze lepsie,si vybrat nemohla....ona,este vtedy vahala medzi Blavou a Kosicami,a tak rozhodla sa nakoniec tam..v Martine,tusim ani nebola na prijmacky,lebo tam proste ist nechcela uz ani neviem preco,ale vravela ze ma kamaratov kt.tam zase chodia a ze co sa tyka vybavenia,tak tato medina je v ramci Slovenska najlepsie vabavena...a kamoska,tam bola teraz na prijmacky,a ju tam nevzali zevraj len nejak 100 ludi,brali ci ako...tak,ta ide teraz do Blavy..takze,ja myslim ze Brno,je asik lepsie,a celkovo mno su to Cechy,cize vyssia uroven,i tak...a,no ale uci sa v tom Brne,kokso,no nostop..tak,ale aspon tomu zodpovedaju i vysledky.. cize tak,asi...
samozrejme, ze brno. jednak to ma meno, a sice este nie som na vs, ale jendoznacne co pocuvam, tak lepsia uroven aj vybavenost. a co som videla prijmacky, tak v porovnani s ke/ba/mt ma cesko ovela lahsie a viac na logiku.
Brno je lepsie,ale zaroven narocnejsie...a slovenske mediciny su vacsinou viac zamerane na prax kdezto ceske,teda aj Brno, skor viac na teoriu atd a preto aj Brnenska medina je tazsia...
vseobecne mediny su vsetky tazsie ale napr v porovnani Brno - BA by si mala viac casu na seba v BA,ale to len o malilinko viac .o Martine takto neviem vela.len moj kamos to tam tento rok skusal 3.krat a konecne sa uz dostal ...
a este kedze si Slovenka a studovat vsetko v cestine,nie je to velmi jednoduche. tak asi tak no.
vobec mi nejde o to co je blizsie alebo lacnejsie ale o kvalitu skoly prave preto, ze ide o moju buducnost a sama tu kvalitu nemozem posudit, ked som nechodila do skoly ani do blavy ani do martina...
malinaberry: heeej??? a este stale nemas vybrane???
Ahojte, ja mam ten isty problem... Chcela by som vediet nieco viac skor o prijimackach v Brne, a v Martine...Co sa tyka odpovedi, je len jedna spravna? alebo viac??? lebo BA a KE, maju 0 - 4...a co sa tyka narocnosti?? da sa z tych ceskych otazok aj vyjst? alebo su dost zavadzajúce??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vseobecne mediny su vsetky tazsie ale napr v porovnani Brno - BA by si mala viac casu na seba v BA,ale to len o malilinko viac .o Martine takto neviem vela.len moj kamos to tam tento rok skusal 3.krat a konecne sa uz dostal ...
a este kedze si Slovenka a studovat vsetko v cestine,nie je to velmi jednoduche. tak asi tak no.
mozno sa v septembri stretneme
malinaberry: heeej??? a este stale nemas vybrane???