Martin veľmi veľmi chvália, ťažko sa tam dostať, ale nevyhadzujú tak a sú aj ľudskejší, BA neviem, KE ťa skôr vezmú, ale veľmi vyhadzujú a je tam ťažké ostať, nie veľmi fajn prístup k študentom a literatúre.
Preferujem KE, sú blízko a majú zubné lekárstvo, tam chcem ísť, ale neverím, že ma príjmu tento rok, nestíham sa učiť popri maturite aj modelové otázky .
@poem ja nehovorim, ze sa neda. Ja uz som z KE presiel vacsinu otaziek(ako si ich pametam to neviem posudit) ale proste rozsah chemie daju taky ze viac ako polka sa na strednej skole ani nespomina(a priprav sa nato, ze na zubarinu je dost protekcnych ... Mna napr. matura vobec netrapi z bioly a chemie nejak dam, anglinu mam a slovina dufam, ze ma nechaju prejist bo z nej neviem vobec nic
My sme gymnázium, tak ten rozsah je akosi okey, ale stále si doberáme sami, lebo sa nestíha .
Vážne ? Nevedela som, že sú až tak protekční .
Veď to, že nejak ... nie žeby mi na tom záležalo, ale viem, že ak sa budem učiť aj na matury, aj na modelové otázky, tak nič z toho nespravím dostatočne.
Mohli by sme sa vymeniť, z angliny som dutá, slovinu viem .
Tak ako hovorí @bress , maturita naozaj nie je až taká dôležité ako potom tie prijímačky, čo sa týka prijímačiek, myslím si, že najlepšie je to urobiť tak, že otázky z biológie si pozriete viackrát- sú aj ľahšie, aby ste tam zbytočne nestrácali body a chémia je dôležitejšia časť organika a niekde sa požadujú aj základy z fyziky,ale tie nie sú až také hrozné, najhoršia časť je chémia, na test je určitý čas, najlepšie je začať otázkami z bio, tie by mali ísť rýchlo, atď a ako posledné robiť príklady z chémie,lebo ich nie je veľa... tak sa držte a veľa šťastia... ...
@poem ale potom si za ten rok odvyknes ucit a tak, podla mna to neni dobre
@medicus jj s tym, ze biola je vpohode suhlasim, to sa staci aj z testov naucit a v chemii je kusok fyziky v jednej casti ale taka lahka do prahy sa musim ucit celu stredoskolsku
Predám vypočítané priklady z podkladov na prijmacie skúšky na lekarsku fakultuvUPJS do Košíc ( podklady (vydané roku 2007) a priklady na lekarsku fakultu Un. Komenského v Bratislave. Príklady su v pc, zaslaním na mail, cena dohodou. mail: julinka.julinka@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Martin veľmi veľmi chvália, ťažko sa tam dostať, ale nevyhadzujú tak a sú aj ľudskejší, BA neviem, KE ťa skôr vezmú, ale veľmi vyhadzujú a je tam ťažké ostať, nie veľmi fajn prístup k študentom a literatúre.
A Čechy sú pohodička .
No ja dufam ze buduci rok budem v prahe na medine
Ale ak človek chce, všetko sa dá .
Preferujem KE, sú blízko a majú zubné lekárstvo, tam chcem ísť, ale neverím, že ma príjmu tento rok, nestíham sa učiť popri maturite aj modelové otázky .
Verím, že sa ti tá Praha podarí
Si dobrý
My sme gymnázium, tak ten rozsah je akosi okey, ale stále si doberáme sami, lebo sa nestíha .
Vážne ? Nevedela som, že sú až tak protekční .
Veď to, že nejak ... nie žeby mi na tom záležalo, ale viem, že ak sa budem učiť aj na matury, aj na modelové otázky, tak nič z toho nespravím dostatočne.
Mohli by sme sa vymeniť, z angliny som dutá, slovinu viem .
Ta akoze matura je uplne jedno, ked prejdes vyska je dolezita
Jop, asi hej ... určite minimálne viac treba tomu času venovať. Biológia je u nás perfektná, všetko stíhame a skoro všetko máme v poznámkach .
Neviem, mne akosi nezáleží na tom, aby som hneď prešla, neprotestovala by som ani ročnej pauze, necítim sa ísť ešte na výšku, ale kto sa cíti
@medicus jj s tym, ze biola je vpohode suhlasim, to sa staci aj z testov naucit a v chemii je kusok fyziky v jednej casti ale taka lahka do prahy sa musim ucit celu stredoskolsku
mas aj testovnice?
nooo tak to neni o com. a ked nesi uuplne nudny a nezaujimavy, tak aj pohovor zvladnes.
no ja mam take nazory na vela veci co sa vela ludom nemusia pacit takze neviem Ty tam chodis?
jo chodim. teraz som v prvom.
a na pohovore som cely cas hovorila svoj nazor a mali sme rozdielne pohlady na danu tematiku a presla som s celkom ok skore.