Ahojte viem ze su este prazdniny a mnohi o skole nechcu ani pocut no ja by som potreboval help ak sa tu najde niekto ochotny. Ide o to ze by som chcel ist na medicinu v BA a nemam sajnu co sa mam ucit na prijmacky. Preto hladam niekoho kto by mal zaujem m
@bobo85 medina v kosiciach ponuka aj pripravne kurzy z chemie a biologie, chodila som tam kazdu druhu sobotu... jesseniova lek. fakulta v martine ponuka taktiez popripravne kurzy, su 3 a kedy presne sa realizuju, ti pride, az ked odosles prihlasku... a suhlasim s bress, existuju skripta z chemie aj biologie... » www.martinus.sk/?uItem=79863... a v takom istom, len zelenom formate su aj z biologie
LF vydáva podklady na prijimácie skúšky, nájdeš ich všade kade na nete za lacnejší peniaz alebo si ich môžeš kúpiť rovno na fakulte. Biola má 1500 otázok a chémia má 1500 otázok, pri každej je 8 možností z ktorých môžu byť správne všetky. Keď sa to nabiflíš si tam, ale odporúčam sa naučiť používať hlavu a google pred začatím štúdia
Ak sa nemylim, tak medicina na UK zverejnuje vsetky prijimackove otazky. Takze asi nic lepsie ako naucit sa ich, Ti nikto neporadi. Ak by si velmi potreboval, napis mi, skosim sa popytat znamych, co sa tam tento rok dostali, ci by sa na Teba nepozreli
Kukni sa sem. » www.lacnopredam.sk/kategoria/knihy... nájdeš čo potrebuješ...sestre to dosť pomohlo , a nemusela utrácať drahé prachy.....celkom užitočné veci su tam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
LF vydáva podklady na prijimácie skúšky, nájdeš ich všade kade na nete za lacnejší peniaz alebo si ich môžeš kúpiť rovno na fakulte. Biola má 1500 otázok a chémia má 1500 otázok, pri každej je 8 možností z ktorých môžu byť správne všetky. Keď sa to nabiflíš si tam, ale odporúčam sa naučiť používať hlavu a google pred začatím štúdia