Ak nie je problém diaľka, alebo jazyk, tak to je viac menej jasné... nie že by som ich mala všetky odskúšané, ale jednoznačne je podľa viacerých zdrojov v ČR kvalita štúdia na úplne inej úrovni... minimálne v porovnaní s BA...
@radulik7 : to nevadí ze aj fyziku..aj ked nič z nej newiem,už sa na všetkom pracuje,aj na BIO tak aj na Chemii a Fyz. som si už tiež zohnala profesora
@caedere myslím,že čo sa týka dialky to nie je problém. Tiež som najkôr presvedčená o tom Brne...už len to úrovňou..všetko je tam na vyššom stupni. Sestru mam v KE, a vidím ako to je...celý ten sýstem,moc ma to neláka...Viem,že nikde mi nebude ideálne ale o tom je život, a ked mám byť doktorom,tak nech to je aj vidieť
@jimmycrow ja mám Košice iba preto, že som sa rozhodla staršne enskoro (asi 2 týždne pred posielaním prihlášok) a tam jedine mám aké také šance...
Ak zo SR, volila by som Martin - je to taká pidi škola,a le určite najlepšia medicína na SR... z CR samozrejme Brno, len tam je nevýhoda, že na príjmačky chcú aj fyziku
ja som na medine v Brne, mám spolužiakov zo strednej aj v Ba a kamošku v Mt a všetci sú spokojní...Brno má dobrú úroveň,medicínu môžem len potrvdiť,ale je to beh na dlhé lakte,sama som to chcela vzdať...ale som rada,že som to nespravila začína to byť čoraz viac a viac zaujímavé tak ti želám veľa šťastia, nech sa ti splní sen
Na Slovensku su prevazne iba Slovaci. Az na medinu v KE, tak sa nejde kadeco. BA je lahsie studium ako KE. Ale je otazne, ci by medicina mala byt niekde lahsia vobec. Ale zas mesto za KE dava cloveku vacsi rozhlad. V Cesku je to najlepsie z Ceska a Slovenska a tym sa drzi fajn uroven. Ale aj ludia mi v Cechach lepsi... Slovnesko a hlavne vysky mi pridu strasne divne...
@kosh tak pokial viem tak Martin ma vysiu uroven ako kosicka univerzita a je tu aj dost mimo slovenskych studentov - prevazne arabov, ale aj fini tu su, aspon co som ja videl a pocul
@ blacktears keby len arabov...greci...poliaci...ukrajinci...japonci...talliani..a newiem ,čo ešte všetko...to je len plus pre fakultu ,že zahraničný študenti sú ochotní zaplatiť 300 000Skk
neviete mi prosimvas povedat ktora univerzita je lepsie na studium stomatologie?kde sa menej vyhadzuje a su lepsie podmienky-karlova univerzita alebo komenskeho?citala som ze na karlovu beru svybornym priemerom aj bez skusok ale podimeinka je maturita zcestiny neda sa to nejak dialkovo alebo nejakym inymsposobom?dakujem
da sa to, budes maturovat z ceskeho jazyka na ceskej strednej skole, ak byvas v okoli sklalice alebo hranic tak nieje problem chodit aj kazdy den na najblizsiu strednu skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak nie je problém diaľka, alebo jazyk, tak to je viac menej jasné... nie že by som ich mala všetky odskúšané, ale jednoznačne je podľa viacerých zdrojov v ČR kvalita štúdia na úplne inej úrovni... minimálne v porovnaní s BA...
@caedere myslím,že čo sa týka dialky to nie je problém. Tiež som najkôr presvedčená o tom Brne...už len to úrovňou..všetko je tam na vyššom stupni. Sestru mam v KE, a vidím ako to je...celý ten sýstem,moc ma to neláka...Viem,že nikde mi nebude ideálne ale o tom je život, a ked mám byť doktorom,tak nech to je aj vidieť
a z tychto jednoznacne Brno!
Ak zo SR, volila by som Martin - je to taká pidi škola,a le určite najlepšia medicína na SR... z CR samozrejme Brno, len tam je nevýhoda, že na príjmačky chcú aj fyziku
ale ak, tak Brno...
@kosh tak pokial viem tak Martin ma vysiu uroven ako kosicka univerzita a je tu aj dost mimo slovenskych studentov - prevazne arabov, ale aj fini tu su, aspon co som ja videl a pocul