ano ano, dost casto pisu ludia co boli na vseobecnom opat prijimacky lebo chcu ist na zuby ... alebo naopak
a zatial nepoznam nikoho komu by to nevyslo
@nkthlpp poznám chalana čo to nedal (a raz ho už prijali do mt) ale išiel na inú fakultu. Zas za ten čas človek aj povypúšťa z hlavy. Ale zas tých 6 smiešnych gymnaziálnych knižiek z bioly človek napustí do hlavy za týždeň. Chémia môže byť problém, hlavne anorganika, organika, ale tak podľa mňa by sa to človeku vracalo postupne ako by to čítal Čo sa ti v BA nepáči?
@nkthlpp Normálne dáš prihlášku, urobíš prijímačky a pri zápise si dáš žiadosť o uznanie predmetov a preradenie vo vyššieho ročníka Ja som v Brne a je nás tu ešte viac ako vás, tiež mi to vadí ale zase predlžovať štúdium by sa mi nechcelo. Najvtipnejšie ked sa nás 15-20 dohrnie ku lôžku pacienta a stojíme v zástupe na to aby sme na nom vyklepali alebo dačo popočuvali, ale nemá význam sa rozčuľovať, nič s tým neurobí človek. Brno aj BA sú pásové veľkovýroby na doktorou s veľkou mierou nepodarkovosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a zatial nepoznam nikoho komu by to nevyslo