teraz tam prvý rok študuje bratova holka a má toho fajne veľa čo hovorí; protokoly, histola a spomínala toho vskutku dosť čo jej treba, bežne sa učí cez noc, mne by sa to osobne asi nechcelo učiť; ale držím prsty ak tam plánuješ ísť
Podľa mňna v tomto ani neide tak o IQ ako o to či by ťa ta škola bavila a či by ťa to povolanie napĺňalo a s tým,že sa budeš musieť učiť určite počítaš.Medicína je pár rokov driny,poriadnej driny.Sestra chcela ísť do Košíc na druhý rok na medicínu,ale po dlhom rozmýšľaní sa predsa len rozhodla pre Martin Vraj to,že ťa do Ke príjmu nič neznamená pretože veľmi veľa ľudí vyhadzujú.Skús porozmýšľať a zváž si všetky za a proti,pokecaj s niekým osobne kto tam chodí a uvidíš.Predsa len ide o tvoju budúcosť.Snáď sa rozhodneš správne.Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
odkedy tam chodi videla som ju tusim 2x
nerob to
Vidim ze tu je extremne vela vzdelanych ludi, okrem @aguri500 a @chemast -a
prve tri roky budu velmi tazke no a vo stvrtom uz len farmacka a si v podstate za vodou...
Teba som sa uz naotravovala dost , ale si asi jediný zivotaschopný jedinec ktory to pozna.... nemate tam DOD nahodou?? V piatok urobim prepad V KE
Ake sklamanie!! Normalne som sa chystala za predvedenie pitvy zaziva nazivo ....a vsetci budu doma... No dakujem pekne
Prave preto tu hladam chudakov-medikov