Myslíte si, že je normálne, aby človek, ktorý si myslí, že proteíny a sacharidy sú lipidy,išiel na prijímačky na medicínu alebo dokonca na zubné lekárstvo?
je to úplne normálne, pretože mám dojem, že sa tam hlási už pomaly každý druhý... ako... je to smutné, pretože tí, ktorí to chcú fakt robiť a venovať sa tomuto odboru zodpovedne, nebudú prijatí kvôli "vyvoleným" ako zrejme aj dotyčný...
tak ked sa na kazdu medicinu hlasi nejakych 2000 ludi, tak musia byt aj taki. Kamarati co chodia na doucovania mi hovoria, ze su tam aj taki ludia, co maju niekedy 10-30% z testov.
no neviem to je už dosť bieda---teda ako to nie je len také, že v danom momente sa nechtiac kopol, ale ak si to myslí tak veru neviem, neviem...zdieľam koment vyššie - ,,dnes je už všetko možné" len dúfam, že nebudem jeho pacientka, lebo mi miesto liposukcie urobí transplantáciu srdca
asi to možné je keďže som na vlastné oči videla že sa našli takí, ktorí mali na prijímačkách 90 bodov z 800 ale presne ako som tu už čítala, každý má právo sa tam prihlásiť.
akoze nemyslim si ze dnes sa dostane na medicinu uz kazdy...to trepu len ludia ktori pocuvaju reci jedna baba povedala...tento rok som bola na prijimackach v martine a poviem vam ked som videla to mnozstvo ludi ktore tam bolo vravim si nemam sancu...ale cely rok som sa poctivo ucila a dostala som sa tam...je to naozaj narocne sa tam dostat a preto clovek len s nejakym znalostami z chemie a bioly nema sancu..prijimacky nie su o tom ze pridem a natipujem..neni sanca..je to tak narocne ze okrem hrstky tych ktori sa tam mozno dostanu vselijako..su tam studenti isto vzdelani, ktori isto na sebe cely rok dreli...v martine to plati urcite..
Ahoj! Ak máš záujem o podklady na prijímačky na LF UK, rada ti ich predám. Mám testy z chemie aj biologie, aj s preriešenými príkladmi. Plus môžem poskytnúť prednášky z prípravných kurzov na prijímačky, ktoré poriadal Slovenský inštitút vzdelávania v tomto školskom roku. Môžem poslať na dobierku alebo sa stretnúť v BA a dať nejaké rady do života .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@petto13 Áno, je to normálne. A ani nebude zázrak, keď ich úspešne spraví a bude prijatý.
Kontaktuj ma na mail: sm93@centrum.sk