@catherine212 Myslím si len to, že to čo budeš môcť robiť po tejto škole môže robiť aj lekár po škole prípadne na Ph.D štúdiu. A preto by som šiel byť ťebou rovno na medicínu po ktorej máš dobré uplatnenie a môžeš robiť to isté čo s takouto školou. Ďalšie školy, ktoré ti podľa mňa dajú väčšie istoty a budeš sa učiť podobné veci sú Biotechnológia, Medicínska chémia alebo Farmácia...
@catherine212
Ak tam ideš aj ty, tak budeme pravdepodobne spolužiaci
Ja som sa pýtal triednej a ona mi vravela, že si pod tým predstavuje niečo ako norálnu biológiu akurát asi odpadne botanika a podobné tríznenia a pribudne viac cytológie, genetika, diagnostika, farmácia nejaká atď... Ale to niesu isté informácie, iba typ stredoškolskej profesorky biológie
V konečnom dôsledku to znie fajn
@catherine212 Snáď nás príjmu so spolužiakom máme takú teoriu, že keďže to neskoro zverejnili tak nebude prihlásený veľký počet ľudí a mohli by prijať... Tak dúfam Inak nebola si náhodou 23.01. Na DOD?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak tam ideš aj ty, tak budeme pravdepodobne spolužiaci
Ja som sa pýtal triednej a ona mi vravela, že si pod tým predstavuje niečo ako norálnu biológiu akurát asi odpadne botanika a podobné tríznenia a pribudne viac cytológie, genetika, diagnostika, farmácia nejaká atď... Ale to niesu isté informácie, iba typ stredoškolskej profesorky biológie
V konečnom dôsledku to znie fajn