medicnia v martine??? bez urazky, este som nepocula ze tam je medina, pocula som len to jedine a same, a to mi mozes verit, u nas v kosiciach je najtazsia skola prave medicina, dokonca tazsia ako v blave! je brutalna, dobra makacka, to iste aj v prahe, rozdiel je asi v tom, ze praha daco znamena, upjska neznamena nic, hoci je mozno aj tazsia ako ine mediny, no dobre, mozno trochu prehanam, hrozne podcenujem nasu skolu
odporucam nasu medicinu, ale musis sama vediet, ze mas na to, lebo kopec ludi stamad odchadza, po biofxyzike, biochemii, najvecsie strasiaky, mozno aj anatka, vela vela biflovacky je tam, zadne zuriky a disky
naedicine je ta nevyhoda,ze nemas to rozdelene na bakalara, proste mozes makat styri roky, a v puatom ta vyhodia, bars nedobre, nemas nic v rukave, takze treba ohodnotit svoje sily v uceni hlavne
aha, ok, uz si to budem pametat, ved kto by nezaspominal na doktora Jesenia (ale teraz som hotova, neviem, pise sa s dvojitym es? rada sa poucim, uz si nespominam
no moja kamaratka chodi na medicinu a suhlasim s nazorom,ze to je riadna makacka, i ked ona ma perfektnu pamat a dar na ucenie sa,pretoze napr. ona sa niektore veci jednoducho nemorduje,ale si to precita,nieco ,,vycucne,, a vie to...i ked sama hovori,ze rozhodnut sa ist na medinu nie je vobec sranda,bo to je z roka na rok tazsie a narocnejsie...najma na poamat. a najviac lusi vyhodia zevraj v 2. a 3. rocniku...potom studaci letia sami dobrovolone abo im zacne sibat a pachaju samovrazdy, bo nezvladaju. ale ak tam niekto chce ist,tak nech ide...ale radsej by som to rozhodnutie zvazil, bo na medine studentsky zivot vysokoskolaka v tom pravom slova zmysle asi ani neexistuje! ale tak toť moj subjektivny nazor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
odporucam nasu medicinu, ale musis sama vediet, ze mas na to, lebo kopec ludi stamad odchadza, po biofxyzike, biochemii, najvecsie strasiaky, mozno aj anatka, vela vela biflovacky je tam, zadne zuriky a disky