môj pes to skúšal, nešlo to...proste sme išli do laponska, ale lektorovi hrozne smrdeli nohy, tak pes sa nemohol koncentrovať, a tým pádom ho aj prepustili z roboty...on pracoval v štátnej správe, ale vieš, poisťovňa neplatila, do penzie predčasnej ho nevzali, lebo na jedno ucho počuje, tak teraz chodí na kamióne...fakt ti to neodporúčam, ani môj sused krt neučí na vš, a nejde sa z toho pos...nažiť....uži si ten milión eur a potom hádam sa skontaktujeme a ja ti usporiadam režim dňa, aby si mohla študovať
@camilla aj ja som to ťažko psychicky zvládala, až kým mi neutiekol v tescu....vieš, on si tam zohnal brigádu, ale nezískal vízu, ja za to nemôžem, neobviňuj ma z toho...aj moja babka ho vychovávala, mal aj titul mgr, nebol to hocaký papaláš, to si nemysli...varil guláš na záhrade, bol veselý atak, ale nebuď z toho mimo, zajtra napečú šišky a zasa bude nápor, ale ja už fakt nechápem, prečo ten krtko nejde do roboty, furt len trčí na vpp...
nie je zvláštne chcieť začať meditovať keď ani nevieš čo to je? ja si to predstavujem ako niečo, k čomu človek dospeje nejakým presvedčením atď. keď si len tak sadneš do tureckého sedu, spojíš prsty a budeš robiť mmm tak sa nič extra nestane ale tak nechceš chodiť na jógu? meditácia je jej súčasťou
@lucia199513 Za dve chyby ju vyháňaš? Ešte si tu vôbec?
@camilla Stránok je hodne, možno ešte viac ako kníh, ale pri väčšine si musíš vybrať, čo ti je bližšie alebo ľahšie, poprípade časovo menej náročné Podľa mňa sú knihy o dosť lepšie, páč na internete píše kde kto a do knihy sa nedostane ktokoľvek. Ale všetko je relatívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
môj pes to skúšal, nešlo to...proste sme išli do laponska, ale lektorovi hrozne smrdeli nohy, tak pes sa nemohol koncentrovať, a tým pádom ho aj prepustili z roboty...on pracoval v štátnej správe, ale vieš, poisťovňa neplatila, do penzie predčasnej ho nevzali, lebo na jedno ucho počuje, tak teraz chodí na kamióne...fakt ti to neodporúčam, ani môj sused krt neučí na vš, a nejde sa z toho pos...nažiť....uži si ten milión eur a potom hádam sa skontaktujeme a ja ti usporiadam režim dňa, aby si mohla študovať
ste zlatí, keď už tak...keĎ nevieš gramošu, tak šibi prečo z tadeto!!!!!bo ja tu nevychovávam nejaké minerálky!
fakt stačí gúgl...
@camilla Stránok je hodne, možno ešte viac ako kníh, ale pri väčšine si musíš vybrať, čo ti je bližšie alebo ľahšie, poprípade časovo menej náročné Podľa mňa sú knihy o dosť lepšie, páč na internete píše kde kto a do knihy sa nedostane ktokoľvek. Ale všetko je relatívne