nie ale to nie je tak ... to je ze si niekde a nenvimas svet okolo seba ziadnu skutocnost a tak si niekde a nevies kde a citis sa uzasne .. @luc.ka@ygor
čím som staršia, tým väčšie okná mávam. a to práveže ani nejak veľa nepijem. ale pokým sa zobudím doma, je to ok (ale zase nie je to každá sobota, hej? za rok by sme ich narátali na 1 ruke
@luc.ka no ved to, starneme Ja to nazyvam teleport, vzdy vypadnem niekde v krcme a ked otvorim oci tak som zrazu doma v postielke a odpocinuty (taketo moje stavy by si zratala na 1 prste ale )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
veď keď si v hladine alfa, tak by si si nemala uvedomovať, kde si, tak ako vieš, že tam si?
či to chápem zle?
nooo tak podľa čoho tú hladinu teda poznám?
@orphanka sem tam sa podrobim zazenu, ale pri tom sa do alfa hladiny zialbohu (alebo chvalabohu? ) nedostanes
aha, to sa stáva aj mne, ale väčšinou otvorím oči v sobotu ráno a neviem, čo sa dialo 5 hodín
no šak na to ti stačia drogy
čím som staršia, tým väčšie okná mávam. a to práveže ani nejak veľa nepijem. ale pokým sa zobudím doma, je to ok (ale zase nie je to každá sobota, hej? za rok by sme ich narátali na 1 ruke
tak to neviem, hríby nejem
ale stále som sa nedozvedela, ako v danom momente zistím, že som v nejakej hladine. ha?
@camilla a ako to dosiahnes ? ako dlho ti trvalo kym sa ti to podarilo ?
no tak veľa šťastia
nemusim čekat a má to šťávu.