Zdravím, zaujímam sa (okrem iných možností) o štúdium na Fakulte medzinárodných vzťahov EUBA. Už som si dosť informácii našla na nete, ale aj tak by som bola rada, ak by mi niekto podľa vlastných skúseností povedal, ako to tam funguje, ako je tam spokojný
ja som sa tam minulý rok hlásila, lenže nakoniec som dala prednosť Fakulte aplikovaných jazykov - tiež na tej istej fakulte...No a čo viem o medzinárodných vzťahoch, je to skvelý odbor, podľa MŠ absolventi majú platy okolo tých 1100 eur mesačne, čo nie je na zahodenie...akurát čo viem, sú tam strašné kopy učenia....aspoň podľa toho, čo vidím na spolubývajúcej - ona tam chodí a je už tretiačka...a skoro stále trčí v knihách aby to stíhala takže ver, že ak to chce skutočne študovať, žiadne lážo plážo to nebude...a VET-ko je fakt drsné..: D
@suzzi musím povedať, že si ma potešila na EUBA som toho veľa dobrého nepočula a nechcela by som ísť na školu, kde by odo mňa toho veľa nechceli, chápeš a FMV ma naozaj zaujala, viem, že by ma to bavilo. tak som rada, ak je to tak, ako hovoríš.
Sa ti ani nečudujem...a na pojmoch ako električková škola a podobne sa už iba smejem...lebo najlepšie sa škola hodnoti tým, ktorí ju nevideli ani z rýchlika.. je možno ľahká pre tých, ktorí tri mesiace nič nerobia, naučia sa potom na skúšku a idú spokojní domov s E-ckami od hora dole (Aj keď niekedy treba byť vďačný aj za to E) ver tomu, že na MV budú chcieť od teba toho fakt dosť... aspoň podľa toho, čo vidím na spolubývajúcej.. tak potom držím palce na skúškach btw, pokiaľ si zďaleka, poriadne sa nauč všetko, lebo od nich hlavne závisí, či dostaneš intrák alebo nie
@suzzi jasné chápem veď predsa takí, čo to neskúsili, vedia vždy najlepšie tak podľa toho, čo hovoríš, sa budem snažiť sa tam dostať a s čo najviac bodmi ďakujem nie som zasa tak zďaleka, niečo cez 100km, ale intrák by som asi chcela dostať aj keď neviem, ako vyzerá ty si spokojná?
@gouttelette však to.. nooo tak to si ešte relatívne blízko. to sa potom musíš sakra snažiť na tých prijimačkách ale neboj sa, to dáš ja som celkom spokojná, izby v pohode, len tie WC a sprchy sú desné...ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov