ja to študujem hlavne preto, že moja rodina si myslí, že to je super reprezentatívny odbor a že keď budem veľká tak budem diplomat a budem zarábať veľké peniaze , ale v tomto smere je to dosť preceňovaný odbor. v podstate to je politika a dejepis, oproti európkam sa mi páči, že to má širšie zameranie a môžeš si okrem povinných teoretických predmetov a českej zahraničnej politiky vybrať smer, ktorému sa chceš venovať, viac menej z celého sveta. veľké množstvo stáží a programov, do ktorých sa môžeš zapojiť, akurát mne sa na nich nepáči že to sú všetko také demo programy (modelová OSN, modelové NATO, modelový parlament atď), ale skúsenosť je to dobrá. Fajn prístup učiteľov aj školy, FSS MU je super fakulta, mega voľného času a zaujímavé aktivity popri škole. ja osobne ale odporúčam keď už, tak študovať na bakalári medzinárodky s nejakou kombináciou, nech máš väčší rozhľad, lebo stíhať to budeš v pohode. keby ťa niečo zaujíma viac, môžeš mi napísať spávu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ja teraz zacinam europske studia + bezpecnostne a strategicke studia. Nepocula som este nic zle na celu fakultu
tam bude to uplatnenie tvrdý oriešok..
ale keď to niekoho zaujíma, why not