Medzinárodné vzťahy UMB v BB alebo Psychológia UK BA?
Na prvú školu som už prijatá, na druhú len čakám, ale už teraz riešim kam pôjdem... viac ma to ťahá do BA kvôli spoločenskému životu a intráku, lebo do BB mi internát nedajú a dochádzať sa mi veľmi nechce.. ale uplatnenie psychologa nie je asi veľmi ružov
podla mna je psychologia fajn, ale v tom pripade, ak je psycholog fakt spickovy, potom dokaze zarabat dost vela za sedenia...ale v beznych pripadoch si myslim, ze psychologia je skor lepsia v kombinacii s inou skolou
Ja chcem byť pychológom, ale aj napriek tomu ti poradím aby si šla na medzinárodné vzťahy. Ak by ťa to viac bavilo a napĺňalo. Moja kamarátka sa tam strašne chcela dostať, ale je 9.pod čiarou, dúfam, že sa tam dostane, lebo ona sa tam fakt hodí. Na tvojom mieste by som neváhala, veci ako bývanie sa doriešia, napr. privát a podobne.
psychologia je super veda. skolstvo na slovensku je viac nez zle a na filozofickej to ani nehovorim. oni sa povazuju za elitu. ale realita je trocha o dost inaksia. uplatnenie psychologa je fakt roznorode a vacsinou zaberaju aj fleky ktore by mali riesit ludia z inych odborov s tym nemusis robit len psychologa. ale kedze to studuje tolko ludi kolko studuje tak sa to neoplati riesit
psychológia je zaujímavejšia podľa mna aj ked dosť neuplatniteľná...a MV má väčšinou uplatnenie ako veľvyslanec, politik., člen medzinárodných organizácii atd...a to je ešte ťažšie
vies ze z cca 5milionov ludi na slovensku studuje psychologiu 6 milionov? to mas ako ked o 00:15 mas navstevnikov na tvojej webke na birdzi 0 a online je z toho 10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
MV sa mi zdaju viac do "zivota"
inak, preco si nesla na MV na EUbu do BA?
skorej medzinarodne
@bloodypunk ked je 9ta tak by ju zobrat este mali