Nazdar...mám takú otázku, nechodí niekto z vás na medzinarodne vztahu do BA na EUBU? A ake to tam je..prijimacky, skusky, ucitelia a tak...rsp. niekde inde na MEDZINARDONE VZTAHY(Chcem tam o dva roky ist)...Ale niekto na právo??? vyhody -nevyhody....Diki.
hej hej,aj ja som chcel ist na pravo...lenn mamina stale ze medicina,no amen tma...racej medicinu niee,lebooo tam sa clovek nonstop uci ....ja na pravo do truni som chcel ist,ale cil kazdy je uz pravnik je trh presiteny........a medzinarodne pojdem asi na EUBA....az sa podari
mas tam prijmacky z matiky a dvoch cudzich jazykov ak sa nemylim, sesternica tam chodila, pochvalovala si... podla mna si s touto skolou njdes pracu lahsie ako s pravom
dakujem..tiez si myslim,preto tam chcem ist .......hej,uplatnenie si myslim ze je dobre,len sa bojim aj testy z ekonomiky su tam a ja na gympli nemam ekonomiku-len cil na obcianskej zaklady budem mat,a z matiky som trojkar,,tak nwm..ale inac mam dobre znamky,aj z jazykov..a beru vela ludi?ci newies?
ak by vám to pomohlo na UK je odbor európske štúdiá, niekedy ho nazývajú aj európske štúdiá a medzinárodné vzťahy - ako to majú aj na stránke ja osobne som tam prvák momentálne
ja idem akurát študovať právo. A určite by ma neodradili reči, že je plno právnikov. Dobrý právnik sa uplatní vždy Moja kamoška ideš akurát začína študovať v Nitre Europske štúdia hlásila sa aj na tie medzinárodné vzťahy čo chceš ty...ale nezobrali ju. Ako bola najlepšia z triedy, inteligentná baba a hlavne nie žiadne bifľoška a nevyšlo jej to...chýbal jej bod aby sa tam dostala
No zatiaľ boli v BA na európske štúdiá prijímaní ľudia na základe výsledkov z externej maturity - zo Sj a Aj, neviem či to tak bude aj naďalej, ale asi áno je tam veľký záujem, hovorí sa, že pomer prihlásených a prijatých je zhruba 18:1, ale zasa ak máš dobre napísanú maturu, nie je problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov