No uvidím, asi to tak bude či chcem alebo nechcem Autobusy mám na háku, ale ak budem môcť ísť autom a nebude sa mi chcieť pešo ísť alebo nebudem stíhať, tak sa radšej nechám odviezť, už som si celý medzinárodný týždeň viacnásobne vynahradil inokedy
Nie,ja pekne budem chodiť autobusom . Sa mi aj chce o trištvrte na sedem šľapať do školy,aby som tam bola aspoň 10 minút pred pol osmou,že sa stihnem domotkať do triedy,kde máme hodiny,keďže mám tak nehorázne úžasný orientačný zmysel na tej škole
inak akurat som nad tym rozmyslala... ze usetrim aspon a mozem tie peniaze prenechat na moj dlhoplanovany vikend ale uvidim. kto sa ma do toho dokopat? kazdopadne je to vyzva presne ako naucit sa ten dejepis (ach) ale dam to!
btw @malapohroma kasli na to! aspon nepojdem sama a pod so mnou!
Asi tak. Ale podľa mňa hlavný problém je, že sa tie dni berú tak nejak samoúčelovo. Podľa mňa fungujú skôr ako "awareness", podnet k zamysleniu sa pre tých, ktorí sú ochotní počúvať, len sa nikdy sami nad danou problematikou nepozastavili alebo si nič nehľadali. Čiže v tomto prípade by táto téma mala motivovať k zamysleniu v štýle "Hm, vlastne to nemám tak ďaleko do školy, možno by som mohol začať viac chodiť pešo, aspoň niekedy....", ale tak celkovo, nie len na tento týždeň, lebo niekto došiel a povedal "Hej, je medzinárodný týždeň pešej chôdze do školy, budeme tento týždeň bojkovať MHD?" (ako to vyznieva z nultého komentára) Potom je to úplne nanič a vyznieva to len ako zábavka pre tých, ktorí strašne potrebujú niekam patriť a niečo nasledovať.
úplne na pi*u ja nemám problém chodiť pešo, šak celý prvý ročník som podstivo bojotoval MHDčku ale keď mám auto tak to môzu aj medzinárodne zakázať ale peši nepôjdem
keby mam chodit peso do skoly, tak by mi to trvalo minimalne tri hodiny predpokladam ale na UKF sa medzi fakultami presuvam peso.. vacsinou.. ked mam ist z pedagogickej na filozoficku za 15 minut, tak to sa naozaj neda!
Mamka sa mi jak schválne piatok smiala že budem chodiť celý týžden do školy peši lebo sa mi domrdala čipová karta na bus...a ešte zajtra mám nultú to by som o pol 5-tej musel ísť... nie ráno si zabehnem na autobus a tým to hasne...
A teraz, keď zistím, že je medzinárodný deň robenia tejto veci inak ako chcem, tak sa z toho mám posrať a robiť tie veci inak?
Nehovoriac o tom, že ak ide o 1/365 roku ako deň, či 1/52 ako týždeň, tak ak je to napríklad zdravé alebo ekologické tak to v konečnom dôsledku houby pomôže
(a inak chodím do školy z intráku skoro vždy peši, ale to mi nebráni vidieť v tomto blbosť)
a ešte mi napadlo....ono existuje aj Európsky týždeň mobility, či ako sa to volá.... je jedno, či je to deň alebo týždeň a či je to európske alebo svetové, ide o to, že načo dokelu sú dva, keď majú to isté posolstvo: chodievajte peši, len pre inú cieľovú skupinu? toto znie, akoby ten týždeň založila asociácia šoférov školských spojov. a úplne iný týždeň v roku bude zase medzinárodný týždeň pešej chôdze do práce? pretože posolstvo zdravého života a ekológie vlastne ani nie je dôležité, takže ho netreba sprostredkovať všetkým naraz a pre všetky aktivity?
keby nemám školu 17 km tak by som pešo išla ....ale inak na zastávku to mám 2km, a potom z druhej zastávky ku škole tiež pibližne toľko, takže sa napeškujem dosť aj bez toho
Veľmi rada by som išla do školy pešo, ale to by som musela asi vstať o také 3 hodiny skôr než normálne aby som prešla pešo tých 30km ktoré mám do školy a to sa mi fakt nechce
Ja by som šiel je to síce 32km, ale keby netrebalo šlapať po asfalte ale viedla tam pekná lesná cesta isto by ma nemusel nikto presviedčať... Len to by som do školy musel vstávať asi o polnoci aby som stihal =D =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
btw @malapohroma kasli na to! aspon nepojdem sama a pod so mnou!
kedže idem na druhú stranu mesta tak ani náhodou...kašlem na to..mám sa rada a nechcem umrieť od únavy kým ráno do školy prídem...
Takže nie, budem ho totálne ignorovať. Toto určite vymyslel niekto, kto má školu 10 minút od domu.
Asi tak. Ale podľa mňa hlavný problém je, že sa tie dni berú tak nejak samoúčelovo. Podľa mňa fungujú skôr ako "awareness", podnet k zamysleniu sa pre tých, ktorí sú ochotní počúvať, len sa nikdy sami nad danou problematikou nepozastavili alebo si nič nehľadali. Čiže v tomto prípade by táto téma mala motivovať k zamysleniu v štýle "Hm, vlastne to nemám tak ďaleko do školy, možno by som mohol začať viac chodiť pešo, aspoň niekedy....", ale tak celkovo, nie len na tento týždeň, lebo niekto došiel a povedal "Hej, je medzinárodný týždeň pešej chôdze do školy, budeme tento týždeň bojkovať MHD?" (ako to vyznieva z nultého komentára) Potom je to úplne nanič a vyznieva to len ako zábavka pre tých, ktorí strašne potrebujú niekam patriť a niečo nasledovať.
Trojelbusom !
Múúúúú
blbo to vychadza, ze?
úplne na pi*u ja nemám problém chodiť pešo, šak celý prvý ročník som podstivo bojotoval MHDčku ale keď mám auto tak to môzu aj medzinárodne zakázať ale peši nepôjdem
To je ešte nič, za chvíľu k nám príde akcia, kvôli ktorej bude každoročne vyhlasovaný medzinárodný rok činnosti xy
Celý rok robím veci tak, ako chcem ...
A teraz, keď zistím, že je medzinárodný deň robenia tejto veci inak ako chcem, tak sa z toho mám posrať a robiť tie veci inak?
Nehovoriac o tom, že ak ide o 1/365 roku ako deň, či 1/52 ako týždeň, tak ak je to napríklad zdravé alebo ekologické tak to v konečnom dôsledku houby pomôže
(a inak chodím do školy z intráku skoro vždy peši, ale to mi nebráni vidieť v tomto blbosť)
a kebyze musim, tak ja by som sa nachodil aj tak vela za jeden den, vsade, okrem cesty do skoly, chodim pesi! ja mam zivot pesej chodze!
zo zastávky trolejbusu