pls help.. ja mám strašný mga objem a neviem čo s ním čo mám robiť aby to splaslo?.. kamošky hovoria že si to mám navlhčit.. lenže ked si to v jednom kuse nečešem.. tak to mám strašne kučeravé .... a žehliť sa mit os tále nexe.. pllls help ...
@gabbi jeej konecne niekto ako ja na mna v skole kazdy pozera ze kolko laku minam ked sa lakujem na zachodoch, normalne az hmla tam je, ale ked ja to potrebujem ale teraz som nasla taky dobry oranzovy taft lak na vlasy ktory je extra silny a vydrzi aj vo vetre niekolko hodin len sa neda moc vycesavat
ja mam ten isty problem a ked ma cerstvo umyte vlasy ma doslova vybuch a hlave a neviem ako sa toho zbavit....skusala som nejake tie kondicioneri na rozcesavanie a zevraj maju zmensit objem nomoc to nepomohlo a zehlit sa mi to ties nechce tak nosim vlasy v gumke a konec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a choď si dať ku kaderníčke preriediť vlasy
...potom mi doslo ze ide o vlasy
urcite lepsie ako mat ples, ne?
@etelnair -
@hopelight praveže po tom umytí mam tie vlasy hrozne :/
@pumaamravec lenže ja mám ten objem taký ... divnýý :/ (((
@gabbi presne aj mna by to zaujimalo ja si davam megalomaniu lak na vlasy a tuzidlo na objem a vydrzi mi to len par hodin a potom to mam zas zplyhle
choď kaderníčke, nakáž poriadne preriediť, používaj vlasy na lesk vlasov (oni spľasávajú vlasy) a kondicionér. a bude to lepšie aj bez žehličky.
» feminity.zoznam.sk/c/491477/OBJEM-...
. . . mozno je problem prave v tej "hmle" . . .
--
Ja tvarujem uces ked mam vlasy mokre/polomokre . . .