@kemuro ja by som povedala, že je silno ovplyvnený úžasnou kombináciou tanečnej mega verony, zlými odbočkami v 90. rokoch a zabudnutými balkánskymi "techno" vypaľovačkami.
@muro samozrejme som tú ovplyvnenosť myslela v negatívnom zmysle. v takom, ako keď na ulici uvidíš fríkulína s ružovými flitrami a potom sa ovplyvnene doma ešte asi hodinu kýveš spredu dozadu a prehľadávaš svoj šatník, aby si mohol urobiť nejakú koláž na jeho počesť so zvukovým dopovodom chorvátskej karmy.
takú ovplyvnenosť.
a potom si dáš tie šeredné allanovské okuliare a odfotíš sa s tým o zrkadlo.
@l0l0mir ty si ten obmedzenec co vcera pisal ze metal etc. nieje hudba? no to ta fatk lutujem ked toto co si linkol povazujes za "hudbu" chod a palcuj si na tom rit..
@l0l0mir mam rad ludi co maju za internetom velke ramena a v reale drzia p*cu a krok retardovane obmedzene decko co vie iba pi*ovat na ine hudobne styly pritom takuto sra*ku poklada za hudbu cg..
@apis no to je zjavne tvoj prípad drbo sám si retardovaný a na fotke vyzeráš ako hoper..však jasné blavák ...nechápem načo robíš zo seba velkého čáva za internetom keď nechapeš čo je sranda.....ako tak čítam si len dement čo si honí ego za netom
@l0l0mir ok takze po prve ty retardovany dmnt to ze ty sedlak z dakej dediny ktora pravdepdobne nieje ani na mape Slovenska(apelujem nato ze ako bydlisko mas uvedene "...") nevies ako vyzera Hip-Hoper je uz zial tvoja vec. po druhe ja nechapem co je sranda? spomen si na svoj velice inteligentny vcerajsi pisomny prejav na hudbu ineho stylu nez je HH/Rap a po tretie komplexy z maleho pohlavneho udu si mozes riesit aj inak nez urazanim inych a dufanim ze natom sam niesi az tak zle disappointed:apelujem na tvoj prejav citujem: "strč si tvoj malý kokot do svojej riti ") a nakoniec po stvrte kazdy ma slobodu prejavu a vlastneho nazoru tot moja obhajoba nato preco som reagoval
@l0l0mir kdo je prosim ta zvedavy na tu sra*ku ktoru ty retard povazujes za pesnicku? moje silno primitivne nazory? mno nvm nvm kdo s tym zacal btw ty dmnt a ako inak by som ich mal pisat nez za pc?ty tie svoje nebodaj posielas len prostrednictvom myslienky nie? vrat sa do detskeho kutiku na pokec.azet.sk kde tak skvelo zapadas
@apis tak to nepočúvaj ty kokot ...kto ti to káže počúvať? ...bolo to ironicky ale nafúkaný zdutý blbec ako vidím na fotke čo má @apis ako ty určite nemá ani šajnu o tom čo je to irónia
@l0l0mir v poslednej dobe ti to dako ide s tym citanim z fotky najprv si vycital ze som hip-hoper teraz nafukany blbec normalne sa tym mozes zacat zivit btw tym ze pouzivas v kazdom prispevku ko*ot si len potvrdzujes ze si kompenzujes komplexy z maleho pohlavneho udu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
revolta!
@kemuro ja by som povedala, že je silno ovplyvnený úžasnou kombináciou tanečnej mega verony, zlými odbočkami v 90. rokoch a zabudnutými balkánskymi "techno" vypaľovačkami.
jo! a snaží sa napodobniť hafnerov humor.
do rite!
takú ovplyvnenosť.
a potom si dáš tie šeredné allanovské okuliare a odfotíš sa s tým o zrkadlo.
iroňa iroňizovanej iroňe