niekto tu zakladal forum ze ho boli brucho z mekdonaldu... Dovolim si povedat ze 90% slovenskej kuchychne je daleko horisia ako mekdonald. Spekacky, parky bez masa, tlacenka, sunka ktora ma 90% vody a 10% konzervantov. A ludia su tak sproosti ze
problém nie je v tom, že by bola slovenská kuchyňa nejak extra zlá, ale v tom, že nakupujeme chemické sračky v reťazcoch Kaufland, Lidl atď. atď... ale zasa ruku na srdce, je to neskutočne pohodlné a veľa ľudí proste nemá na výber, z toho platu si nedokážu zadovážiť vždy čerstvé potraviny od miestnych dodávateľov...
Slovenská kuchyňa je taká aká je kvôli obmezeným zdrojom v minulosti, keď vznikali jedlá a teraz keď máme dostatok zdrojov nám z nej ostalo to čo ľudom chutí (takže áno aj mastné, presolené, nezdravé) a aj kôli tomu že v minulosti potrebovali ľudia veľa energie aby boli schopný veľa pracovať.
Mcdonald je taký rozšírený preto lebo sa dobre predáva a dobre sa predáva lebo je chutný a lacný.
Ale ja volím radšej domácu kuchyňu, ktorá je pravdepodobne vyrobená z naozajstných potravín, nie z dochutených, dovoňaných kaší, ktoré boli stlačené do požadovaného tvaru, zmrazené a potom ohriate na druhej strane sveta.
McD lacný teda nie je. Dokonca jedlo z klasickej reštaurácie vyjde lacnejšie.
dá sa jesť aj zdravšie, ale kvalitnejšie potraviny sú tým pádom drahšie. Veď už obyčajná zelenina a ovocie sú dosť drahé. O rybách či syroch ani nehovorím. Takže každý radšej nakúpi lacný a nezdravý trash food
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mcdonald je taký rozšírený preto lebo sa dobre predáva a dobre sa predáva lebo je chutný a lacný.
Ale ja volím radšej domácu kuchyňu, ktorá je pravdepodobne vyrobená z naozajstných potravín, nie z dochutených, dovoňaných kaší, ktoré boli stlačené do požadovaného tvaru, zmrazené a potom ohriate na druhej strane sveta.
dá sa jesť aj zdravšie, ale kvalitnejšie potraviny sú tým pádom drahšie. Veď už obyčajná zelenina a ovocie sú dosť drahé. O rybách či syroch ani nehovorím. Takže každý radšej nakúpi lacný a nezdravý trash food