@malalu Teraz som si spomenula na takeho krpateho Yorksheeraka z vedlajsej bytovky, ktoreho stretavame pri venceni - vola sa Bruno. Nemozem z toho, ze mu dali take drsne meno .
@romulik mne sa zdaju viac menej vsetky ..teda najviac urcite Jessie a Jamie a Stella sa mi zda ako pre kona to bude asi tím ze jedneho co sa vola stella poznam...ale ako ked sa tebe pacia tie mena..
@flussica ale čo som mala tú česť s takými krpatými psami, tak oni fakt boli taký drsnaci štekajú, hryzú, vrčia a ešte taký ratlíkovia, to je konec, kam sa hrabe hladný, zúrivý buldog na takého vynervovaného ratlíka
@malalu To si pis ! Moja teta a ujec mali ratlika (este stale zije, ale uz nie je tak vitalny, uz je neskodny - to bola moja nocna mora, ked som bola mala. Nicoho som sa tak nebala, ako ze zobudim Anetku .
@flussica naša suseda mala ratlíka, už neviem ako sa volal, on bol taký postarší, ale o to viac zúrivý. tretinu dňa bol ticho, lebo to asi spal a žral a zbytok preštekal. hneď ako ho vypustili z brány vrhal sa na nohavice, alebo na nákupné tašky, ak ich niekto náhodou niesol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Môj je Bilbo a je malý, čierny a chlpatý. Najlepší pes na svete.
@livinka113 čivava myslim...
..kvak..
a volala sa Bibi akoo keď nepočúvala tak bola Bibiana